INSIG
Image default
Groothandel

Kies een PET-fles met een maat, vorm en grootte naar keuze

Het vinden van een geschikte PET-fles of pharma bottles voor uw specifieke doeleinden kan soms lastig zijn. De ene heeft de verkeerde vorm, terwijl de andere weer te groot is. Dat kan veel frustraties veroorzaken. Daar probeert PET Power verandering in te brengen. Deze webshop heeft zich namelijk gespecialiseerd in het customizen van PET-verpakkingen. Kies nu zelf waaraan uw product moet voldoen en laat de rest aan de professionals over. Ideaal, toch?

Customizen: hoe werkt dat?

Het customizen van uw PET-verpakkingen is eigenlijk heel eenvoudig. Met de handige online configurator krijgt u een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden, waarna u met behulp van de filters kunt selecteren waar uw PET-fles of pharma bottles aan moeten voldoen. Is dit allemaal gelukt? Dan hoeft u het eindresultaat alleen nog maar even in uw winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden. Zo simpel kan het zijn!

Verschillende materialen

PET Power werkt met verschillende soorten materialen. Hoewel het allemaal vormen van PET (polyethyleentereftalaat) zijn, brengt elk materiaal haar eigen voordelen met zich mee. We hebben ze kort voor u op een rijtje gezet:

  • Farmacopee PET. Dit materiaal wordt vaak gebruikt in pharma bottles. Het materiaal is goed te steriliseren en leent zich dan ook perfect voor de ingewikkelde productieprocessen in de cleanroom.
  • PCR (Post consumer recycle PET). PCR PET is een interessante variant die wordt gemaakt van gerecyclede PET-verpakkingen. Dit is een goede optie als u uw impact op het milieu zo laag mogelijk wilt houden.
  • BioPET. Dit is de meest duurzame variant. Het wordt geproduceerd op basis van duurzame grondstoffen, waarbij de nadruk ligt op het verminderen van de CO²-uitstoot en schadelijke afvalstoffen.

Voor meer informatie over het beste materiaal voor uw pharma bottles of PET-fles kunt u altijd terecht bij uw lokale salesvertegenwoordiger. Neem gerust eens contact met hem of haar op.

Gerelateerde artikelen

Beter slapen dankzij een Auping matras en een goed bed

Online inkt bestellen tegen betaalbare prijzen doet u hier

Breng vloeistoffen en gassen veilig van A naar B met RVS fittingen