INSIG
Groothandel

Koop lentebloeiers en zomerbloeiers hier eenvoudig online

Hoe makkelijk zou het wel niet zijn als je jouw bloembollen bij een online aanbieder kunt bestellen? Het is nu mogelijk! Bulbs4you is dé aangewezen partij als het gaat om snel en eenvoudig online bestellen van jouw bloeiers. Neem dan ook zeker eens een moment voor het bekijken van het uitgebreide assortiment. Je vindt hier onder meer een uiteenlopend aanbod aan lentebloeiers, zomerbloeiers en verschillende mengsels voor voordeelverpakkingen. Maar ook voor uiteenlopende cadeaupakketten en accessoires zit je hier goed.

Ga je voor lentebloeiers of zomerbloeiers?

Als het gaat om bloembollen, denkt men vaak eerder aan de voorjaarsbloeiende soorten, zoals tulpen, narcissen en hyacinten. Maar niets is minder waar. Naast de populaire lentebloeiers, vind je bij deze online aanbieder ook een uitgebreid aanbod aan zomerbloeiers. Dit bewijst maar weer dat je ook in de zomer volop kunt tuinieren. Bloeiers voor in de lente en in de zomer hebben allebei eigen voordelen en bloeiperiodes. Zo kun je zomerbloeiers al vanaf het begin van de maand mei planten. De lentebloeiers plant je juist in de maanden september tot en met december. Denk dan ook altijd even aan de periode waarin je jezelf in de tuin wilt zien, want dan profiteer je optimaal van het vormgeven van je eigen tuin!

Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod

Of je nu al weet welke bloeiers je in je tuin wilt gaan planten of niet, het is altijd een goed idee om het aanbod van Bulbs4you even met eigen ogen te bekijken. Op de website vind je een totaaloverzicht aan de zomerbloeiers en lentebloeiers die er beschikbaar zijn. Op deze manier laat je jezelf eenvoudig inspireren door de mogelijkheden. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om contact op te nemen met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen je graag meer over de producten die je bij hen bestelt.