INSIG
Image default
Groothandel

Uw nieuwe patrijspoort van hoge kwaliteit staat te koop bij dit bedrijf

Bent u op zoek naar een bedrijf waar uw nieuwe patrijspoort van hoge kwaliteit te koop staat? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want TOPwindows heeft kwalitatief hoogwaardige scheeps- en bootramen en patrijspoorten. Deze zijn allemaal van kunststof en bieden u heel veel voordelen. Patrijspoorten worden vooral gemonteerd in slaapruimtes, in de kombuis en in de natte cel van een schip of boot. Deze ruimtes zijn namelijk zeer gevoelig voor condens. De vorming van condens is ontzettend vervelend, omdat dit uiteindelijk kan leiden tot schimmel, verwering en verrotting van het houd rond uw ramen en op de vensterbanken. De kunststof patrijspoorten die bij dit bedrijf te koop staan, zijn extra geïsoleerd en voorzien van PMMA-kunststofruiten. Zij zijn van gegoten kunststof en in iedere kleur leverbaar. Vanzelfsprekend zijn ze ook UV- en zeewaterbestendig en voldoen ze aan de ISO-normen en de CE-A-eisen.

Dit is hét bedrijf voor uw scheeps- en bootramen

Naast de patrijspoort die precies bij uw boot past, staan bij TOPwindows ook boot- en scheepsramen te koop. Heeft u hier interesse in? De professionele medewerkers komen dan uw ramen inmeten met een digitaal meetapparaat. Hierna gaan uw nieuwe ramen in productie. Wanneer deze klaar zijn om te monteren, komen de medewerkers dit eigenhandig voor u doen. Zij gaan pas weg als al uw vragen zijn beantwoord en de ramen perfect zijn gemonteerd. Hierna profiteert u van vijf jaar full-service garantie.

Neem contact op of vraag direct een offerte aan

Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? Dit doet u eenvoudig via de website of neem telefonisch contact op met het bedrijf waar uw nieuwe patrijspoort te koop staat: TOPwindows. U kunt tevens het contactformulier invullen of een e-mail sturen. De medewerkers helpen u dan zo spoedig mogelijk verder, waarna u snel kunt genieten van uw nieuwe ramen.

https://www.topwindows.nl/