INSIG
Dienstverlening

De beste taxidienst in Maasland en omstreken

De snelste Taxi Maasland is de beste taxi dienst in de regio, met een snelle service. Onze chauffeurs zijn ervaren bestuurders en altijd vriendelijk. We rijden een nieuwe auto’s met stoelverwarming achter. We bieden meerdere taxidiensten aan en hebben naast auto’s ook meerdere personenbussen. We zijn 7 dagen per week beschikbaar en u kunt altijd bellen voor een taxi. Je bent bij ons altijd verzekerd mocht er wat gebeuren, en ben je een student dan krijg je korting op je rit. Wij zijn diervriendelijk en is het bij ons dus mogelijk om je hond ook mee te nemen in de taxi. 

Onze diensten 

We bieden ook buiten Maasland onze taxidienst aan, zo kun je via ons ook naar schiphol en andere vliegtuigmaatschappijen gebracht en gehaald. Op een afgesproken tijd en datum, en kun je ook naar je hotel gebracht worden. Maar ook voor reisje kun je bij ons terecht wij hebben grote bussen met chauffeur die je graag brengen. WIl je naar een evenement of andere uitgaansgelegenheden, dan kun je ook een bus bestellen let op er moeten dan wel voldoende aanmeldingen zijn. En je moet je dan als groep aanmelden via de site. We bieden ook taxi service aan voor mensen met een beperking onze bussen zijn voorzien van een lift voor rolstoelen. 

Speciaal vervoer bij bijzondere gelegenheden

Wil je nou een mooie auto met chauffeur voor feestgelegenheden dan kan dat ook bij ons. Wij bieden trouwauto’s aan met chauffeur die jou op die speciale dag zullen vervoeren. Voor feesten zoals gala’s hebben wij limo’s die grote groepen naar het gala brengen, en we passen ons aan mocht er een dresscode zijn. Wil je nou een andere huren zoals een dure sportwagen, dan kunnen wij dat ook regelen. Wil u nou voor een bepaalde zakelijk afspraak met een potentiële klant een eigen chauffeur dan kan dat ook bij ons.