INSIG
Groothandel

Geniet jarenlang van kwalitatief goede Italiaanse tegels

Bent u op zoek naar mooie Italiaanse tegels voor een tegelvloer in uw keuken? Bij Intertegel in Dordrecht heeft u een uitgebreid assortiment Italiaanse tegels om uit te kiezen. Italië is een van de grootste tegelfabrikanten wereldwijd. Dee online tegelspecialist Intertegel heeft diverse soorten, maten en kleuren keukentegels om een tegelvloer in uw keuken aan te leggen. Of u nu een moderne of rustieke tegelvloer voor ogen heeft, bij deze specialist slaagt u gegarandeerd. Het voordeel van deze specialist is dat u uw tegels vaak meteen mee naar huis kunt nemen. Zij hebben een eigen magazijn waar veel tegels op voorraad liggen zodat u ze direct mee naar huis kunt nemen.

Een uitgebreid assortiment Italiaanse vloeren

Een schitterende tegelvloer maakt uw keuken helemaal af. U creëert zelf de uitstraling die u voor ogen heeft. Gaat u voor een warme, landelijke uitstraling of wilt u toch liever een mooie, strakke vloer. Bij Intertegel heeft u genoeg keus. Bekende Italiaanse merken als Kronos, Imola en Lea staan bekend om hun ideale vloertegels. Een mooie tegelvloer is eenvoudig schoon te maken en zijn tevens zeer sterk. U haalt kwalitatief goede tegels tegen scherpe prijzen in huis waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Bekijk en vergelijk diverse soorten tegels in de showroom van deze specialist

Heeft u de tegels gevonden waar u al zo lang naar op zoek bent, maar kunt u ze zelf niet plaatsen? Bij deze online tegelspecialist in Dordrecht kunt u ervaren tegelzetters inschakelen om een tegelvloer te laten leggen in uw keuken. Ook levert dit bedrijf hun tegels door het hele land. Om de verschillende tegels in het echt te bekijken, kunt u altijd een bezoek brengen aan hun grote showroom in Dordrecht. Hier bekijkt en vergelijkt u met eigen ogen de verschillende Italiaanse tegels en kies u uw persoonlijke favoriet. De medewerkers die werkzaam in hun showroom kunnen u ook voorzien van deskundig advies en u kunt ook bij hen terecht met al uw vragen.