INSIG
Banen en opleidingen

Een BHV herhalingscursus volgen met instructeurs uit de praktijk

Wanneer u een BHV-diploma heeft behaalt, is het van belang om regelmatig op herhalingscursus te gaan. Op die manier frist u uw geheugen weer even op over alle stof die destijds behandeld is. Herhalingslessen zijn van groot belang, omdat u daarmee de eerder geleerde kennis en vaardigheden op hoog niveau behoudt. Heeft u een BHV Basisopleiding of een EHBO Opleiding gevolgd en zou u graag een BHV herhalingscursus willen volgen? Dit doet u bij BHV Zuid-Holland, dé specialist op het gebied van bedrijfshulpverlening. Hier kunt u uitstekend terecht voor diverse BHV herhalingscursussen waarbij de instructeurs werkzaam zijn in de praktijk!

Diverse BHV herhalingscursussen

Om uw BHV diploma te mogen behouden, dient u verschillende onderdelen te volgen. De onderdelen Brand & Ontruiming en Eerste Hulp volgt u bij hen in twee dagdelen. Een BHV herhalingscursus verzorgen zij in een zeer ontspannen omgeving en sfeer waarin iedereen het naar zijn zin heeft. Dit wordt gedaan in hun eigen unieke trainingscentrum. Verschillende professionals zoals een brandweerman of ambulancemedewerker ensceneren dan diverse Eerste Hulp- en Brandsituaties. Dit wordt gedaan volgens dagelijkse ervaringen in de praktijk. Dit zorgt voor een zeer realistische manier van leren en bovendien komt hetgeen perfect overeen met situaties die in praktijk kunnen voorkomen.

Een uitgebreid trainingscentrum

BHV Zuid-Holland beschikt over een uitgebreid trainingscentrum in Den Haag, nabij Westland dat gemakkelijk bereikbaar is. Deze trainingsruimtes zijn zo realistisch mogelijk gemaakt en bevatten bovendien ook diverse ruimtes die een spiegel van de werkelijkheid vormen. Hier bieden zij diverse BHV herhalingscursussen aan, waaronder EHBO Herhaling, Kinder EHBO Herhaling, Ploegleider BHV training. De kosten van een BHV herhalingscursus zijn verschillend per BHV herhalingscursus, vraag dit daarom na wanneer u een BHV herhalingscursus wilt volgen. Inschrijven doet u direct en zeer eenvoudig via hun website. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen.

https://www.bhvzuidholland.nl/