INSIG
Banen en opleidingen

Mooie kans voor ambitieuze hypotheekacceptanten

Heb je ervaring als hypotheekacceptant en denk je weleens na over een volgende stap in de carrière? Misschien is detachering dan voor jou de perfecte keuze. Hierbij krijg je de kans om in een relatief korte tijd heel veel ervaring op te doen bij verschillende, gerenommeerde opdrachtgevers. Zo kun je op professioneel vlak flinke stappen maken en laten zien wat je kunt. Een mooie kans voor ambitieuze hypotheekacceptanten!

 

Regelmatig vacatures voor jou als hypotheekacceptant

Het detacherings- en recruitmentbureau Rochewood heeft regelmatig vacatures hypotheekacceptant voor hypotheekacceptanten die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière en hun ambities willen realiseren. Treedt in dienst en vervolg je loopbaan als gedetacheerd hypotheekacceptant bij een van de gerenommeerde opdrachtgevers. Je wordt lid van een team van gelijkgestemde, ambitieuze professionals die zich, net als jij, inzetten in uitdagende opdrachten.

Deze opdrachten kunnen veeleisend zijn, maar bieden ook veel leermogelijkheden helemaal als de opdracht perfect aansluit bij jouw specifieke kennis en vaardigheden. Zo doe je in hoog tempo veel ervaring op, neemt je kennisniveau toe en maak je ook op persoonlijk vlak grote stappen.

Rochewood faciliteert deze groei op een bijzondere manier. Om je voor te bereiden op toekomstige opdrachten krijg je een opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht kunt benutten en natuurlijk heb je altijd een heel team om je heen waarop je kunt vertrouwen. Een team dat je steunt en waar je altijd terecht kunt voor antwoorden op jouw vragen. Daarnaast zul je worden gecoacht door een ervaren accountmanager die je helpt om je doelen te bereiken. Kortom, er is geen betere stap denkbaar voor ambitieuze hypotheekacceptanten dan te reageren op een van de vacatures voor hypotheekacceptanten.

 

Reageren op een vacature als hypotheekacceptant?

Wil je reageren op een vacature als hypotheekacceptant? Op de website van Rochewood vind je een aantal vacature mogelijjkheden, maar je kunt ook een open sollicitatie insturen. 

Jouw sollicitatie is het meest kansrijk als je de nodige werkervaring hebt als hypotheekacceptant en de benodigde wft-certificaten hebt behaald. Hoe wil je dat jouw toekomst eruit ziet? En wat heb je ervoor over om die toekomst te realiseren? Samen zorgen we ervoor dat jij de volgende stap zit in jouw vak als hypotheekacceptant.

Bekijk de hypotheek gerelateerde vacatures