INSIG
Gezondheid

Gezonder roken met e-sigaretten

Roken met E-sigaretten

Voordeel van e sigaretten zijn de aanpasbare doseringen aan nicotine. De methode is veel slimmer dan normaal roken en ook veel beter voor de gezondheid. Ander voordeel van een e sigaret is dat deze vrijwel geurloos zijn en lagere afgifte hebben qua tabak. Daardoor zal de omgeving vrijwel niet naar rook ruiken en blijft de kleding bespaard. Daarnaast wordt gele aanslag voorkomen. Bij gewoon roken is er vaak zichtbaar gele aanslag op iemands tanden en nagels. Bij de e sigaret is dat niet meer het geval. E sigaretten zijn veel beter voor de gezondheid omdat ze wel 95% minder schadelijke stoffen bevatten. Er zijn e-liquid smaken voor de sigaretten zodat de rook extra fris ruikt. Dit zijn smaken als menthol, vanille en andere heerlijke zoete smaken. Smaken kunnen onderling worden afgewisseld. Op deze manier met eliquid heeft u geen kauwgom meer nodig om af te kicken van normale sigaretten. Gewone sigaretten zijn duur. Een eenmalige iets hogere investering voor een e sigaret haalt u er dus zeer gemakkelijk uit.

Prikkeling van zintuigen

Bij e sigaretten worden zintuigen extra geprikkeld met de overheerlijke e liquid aroma’s. De smaken zijn zeer divers. Deze gezondere rookmethode zorgt voor een fijn voldaan gevoel waardoor u niet meer zult hunkeren naar normale sigaretten. Voordeel is dat u de sigaret niet ineens op hoeft te roken. Bij weinig tijd kunt u de sigaret eenvoudig uitzetten en kunt u hem in de volgende rookpauze weer makkelijk gebruiken. De longen blijven veel schoner met e sigaretten en u zult daarom ook geen last meer hebben van een slechte adem. Indien roken u een fijn verlicht gevoel geeft bieden e sigaretten zeker de uitkomst.

E liquid en houdbaarheid

Eliquids worden in uw esigaret gestopt. Dit is als ware vergelijkbaar met de vloei en tabak van een gewone sigaret alleen veel beter en gezonder. Eliquids zijn gemiddeld twee jaar houdbaar. Dit betekend dat u er lang van kunt doen. Bewaren op een goede droge en koele plaats voor de eliquids is aanbevolen. Indien de liquids ouder worden kunnen ze wat verkleuren. Het is niet gevaarlijk om ze buiten de datum nog te gebruiken maar frisser als ze voor de verloopdatum worden gebruikt. Ze smaken dan ook beter. Of de liquid nog goed is kunt u eenvoudig testen door met het flesje te schudden en te kijken of er geen vloeistof op de bodem blijft liggen. Als de vloeistof mixt dan is het nog houdbaar. E liquid flesjes zijn in verschillende soorten en merken verkrijgbaar.