INSIG
Image default
Mode en Kleding

Veterlaarzen Dames Sacha

Laarzen kun je het hele jaar door dragen maar zijn ook extra fijn voor de herfst. Met de herfst om de hoek is het een perfect moment voor een nieuw paar laarzen. Bij Sacha houden wij van een stoere look en daarom zijn wij fan van veterlaarzen. Veterlaarzen geven net een stukje rebelsheid aan je look en dat is precies waar wij van houden! Bij Sacha vind je een grote collectie aan veterlaarzen om jou te laten shinen voor de herfst. De collectie veterlaarzen bij Sacha bestaat uit onze eigen collectie maar ook uit populaire merken zoals Dr. Martens.

Veterlaarzen zitten mega comfy door de veters waardoor je ze precies kunt dragen zoals jij wilt. De veterlaarzen van Sacha zijn er in veel verschillende kleuren. Houd jij het graag op safe en kies jij voor een zwarte veterlaars? We love black bij Sacha, dit geeft een stoere toevoeging aan jou outfit. Bij Sacha heb je zwarte veterlaarsjes in het hoog en laag. Houd jij wel van een printje? Ga dan voor de zwarte veterboots van Sacha met een croco print! 

Trend alert: Off white telerobots. Dit jaar is de kleur off white razend populair en in veel verschillende schoenen terug te vinden. Bij Sacha houden wij hier zeker van en daarom zijn ook de veterlaarzen te vinden in het off white. Hierbij kun je nog kiezen tussen een off white veterlaars met een zwarte, bruine of witte zool. Zo zit er zeker jouw favoriet bij!

Ga jij liever voor een kleurtje zoals groen, cognac of beige? Ga dan voor een veterlaars in een van deze kleuren en kies tussen leer of suède.

Niet te vergeten: de Dr. Martens collectie veterlaarzen bij Sacha. Deze zijn al jaren lang razend populair en komen in verschillende kleuren en stijlen. Maak het zo stoer als je wilt door voor een dikke grovere zool te gaan of voor een platte zool. Combineer dit met iedere outfit want het fijne aan veterboots is dat ze overal bij passen!