INSIG
Image default
Mode en Kleding

Wat is handig om mee te nemen in je rugzak?

Wat is handig om mee te nemen in je rugzak?

 

Op een mooie zomerdag kan het zomaar zijn dat je bij het wakker worden besluit om een heerlijke wandeling te gaan maken. Het is tenslotte mooi weer buiten. Voordat je dan gaat vertrekken moet je natuurlijk wel eerst je rugzak klaar gaan maken. Maar wat neem je dan allemaal mee in je rugzak? Je tas moet natuurlijk ook niet te zwaar worden als je van plan bent om een flinke wandeling te gaan maken. Lees daarom verder in deze blog, dan lees je alles over wat je mee zou kunnen nemen in je tas voor tijdens de wandeling die je gaat maken.

Waar moet je rugzak aan voldoen

Als je een rugzak mee neemt tijdens het wandelen is het wel verstandig om te zorgen dat je rugzak waterdicht is. Je weet natuurlijk nooit helemaal zeker of je onderweg geen bui tegen zal gaan komen. Mocht je toch onverhoopt door de regen moeten lopen, dan weet je zeker dat de spullen die je in je tas mee draagt veilig zijn tegen de regen.

 

Drinken mee voor onderweg

Als je onderweg gaat is het hoe dan ook verstandig om altijd drinken mee te nemen. Als het mooi weer is kan je water meenemen. Maar als het koud weer is zou je een thermo beker met thee of koffie mee kunnen nemen om onderweg een beetje op te kunnen warmen. Neem extra flesjes water mee in de auto, zo heb je als je terug bij de auto bent na de wandeling ook nog iets te drinken liggen. 

Eten mee voor onderweg

Om ervoor te zorgen dat je niet zonder eten komt te zitten is het verstandig om ook wat boterhammen in je tas te stoppen om mee te nemen Je weet nooit of je een gelegenheid tegenkomt waar je iets zou kunnen gaan eten. Je tas moet dan ook voorzien zijn van een pasjeshouder, dames

weten daar altijd wel raad mee. 

Een zonnebril mee in je tas

Tijdens het wandelen is het ook handig om een zonnebril in je tas te hebben. Mocht de zon heel fel zijn dan kan je je zonnebril altijd opzetten, zodat je nog lekker kan genieten van het wandelen. Je tas moet wel groot genoeg zijn, een clutch tas zou geen tas zijn die je mee moet nemen tijdens een wandeling, daar kan je al deze dingen niet in kwijt.