INSIG
Image default
Mode en Kleding

Draag jij wel een bh?

Draag jij wel een bh?

Draag jij wel een bh? Een veelgestelde vraag van vrouwen onderling. Niet zo heel gek, waar de meeste vrouwen zouden denken dat dit een overbodige vraag is, zal je versteld staan over het feit hoeveel vrouwen er eigenlijk helemaal geen bh dragen. Dus op de vraag op jij wel een bh draagt, is het antwoord dus zeker niet altijd volmondig ja. Ondanks het feit dat het grootste deel van de vrouwen er wel één draagt, is er nog altijd een groep die dit niet doet. Dan gaat het niet alleen om een normale bh, maar ook om een sport bh tijdens het sporten. Omdat het belangrijk is dat je weet wat de gevaren zijn, hebben we een aantal reden om een bh te dragen voor je op een rijtje gezet.

Kies voor een goede bikini

Niet alleen tijdens het dagelijks leven is het dragen van een goede bh van belang. Ook tijdens een vakantie is het belangrijk om goed op te letten welke badmode je draagt. Je loopt immers op het strand toch al snel tussen de 6 en 8 uur met een bikini, dan is het natuurlijk wel zo prettig als deze ook fijn en comfortabel zit. Zorg er dus voor dat je niet alleen een bikini kiest op basis van uiterlijk, maar ook rekening houdt met de pasvorm van je bikini. 

Draag een sport bh

Op de vraag draag jij wel een sport bh zal het antwoord heel anders zijn dan bijvoorbeeld het dragen van een voorgevormde voedingsbh. Logisch natuurlijk, aangezien het aantal vrouwen met een baby lager ligt dan het aantal vrouwen dat sport, is het dragen van een sport bh een punt van discussie die vaker wordt gesteld, dan het dragen van een voedingsbh. Om even terug te komen op het dragen van een sport bh, is dit dus ontzettend belangrijk. Je kunt je voorstellen, dat wanneer jij fanatiek aan het sporten bent, het alles behalve fijn is wanneer je borsten alle kanten op kunnen bewegen. Door het dragen van een sport bh ga je dit tegen. Een sport bh is een beugelloze bh die ervoor zorgt dat je borsten tegen je lichaam worden aangedrukt. Op deze manier kunnen ze geen kant op en kun je met een gerust hart sporten.

Conclusie

Zoals je kunt zien is er nog altijd een flinke groep vrouwen die geen bh dragen. Of het nu gaat om een normale bh of het dragen van een sport bh, dit aantal moet omhoog. Niet voor niets benadrukken we daarom ook het belang van het dragen van een bh, want op lange termijn is de kans op lichamelijke ongemakken zoals hangende borsten en last van je rug, nek en schouders natuurlijk ontzettend groot.