INSIG
Image default
Winkelen

Hoe worden neon letters gemaakt?

Wist je dat neon letters en logo’s worden gemaakt door een speciaal poeder te verwerken in het glas? Dit neon poeder zorgt ervoor dat de letters of logo’s opvallend stralen in het donker. Er zijn verschillende technieken om neon letters te maken, maar de meest gebruikte is tri fosfor suspensie. In dit blog lees je alles over hoe neon letters worden gemaakt!

Hoe werkt het?

Het tri fosfor suspensie systeem is een methode waarbij neon poeder wordt verwerkt in het glas. In deze techniek wordt vloeibaar neon poeder in de neon letters gegoten en vervolgens op 400C in het glas gebakken. De neon letters worden hierdoor extra sterk en kunnen vele jaren meegaan.

Neon letters kunnen een echte eyecatcher zijn, vooral in donkere ruimtes of ’s nachts. Ze stralen namelijk fel licht uit en geven een unieke sfeer aan je interieur. Neon letters zijn daarom perfect om te gebruiken als verlichting in horeca gelegenheden, winkels of kantoren. Wil jij neon letters in jouw bedrijf of woning? Ga dan direct naar Neon District!

Neon letters op maat

Bij Neon District kun je terecht voor neon letters en logo’s op maat. Zij maken alle neonletters met de hand en stemmen ze geheel af op jouw wensen. Zo weet je zeker dat je unieke neonletters in huis haalt die perfect aansluiten bij jouw interieur. Natuurlijk kun je ook neonletters kopen voor buiten, bijvoorbeeld om je bedrijfsnaam te verlichten of om een leuke sfeer te creëren op een terras of balkon.

Kortom: neon letters zijn dé manier om je interieur op te vallen en een unieke sfeer te creëren. Wil jij neon letters in huis? Ga dan naar Neon District! Je kunt zoveel kleuren gebruiken als je maar wilt en kunt iedere kleur met elkaar combineren. Bekijk op de website alle mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!