INSIG
Image default
Mode en Kleding

Het doel is om biologisch en duurzaam te zijn voor een pasgeborene

Veel aanstaande moeders worden aangemoedigd om natuurlijke baden en lichaamsproducten te gaan gebruiken om foetale gezondheidsproblemen te helpen voorkomen, vooral tijdens het eerste trimester. Het kopen of produceren van biologische babyvoeding, die voedingsstoffen zoals fruit en groenten bevat die geen toegevoegde hormonen en antibiotica bevatten, kan op de lange termijn gunstig zijn voor sommige ouders. Je zult vast geïnteresseerd zijn om te horen dat biologische babykleding kan helpen de huid van een baby te behouden, ongeacht waar je je nu bevindt op je reis met de baby. Gelukkig zijn er merken als Ammehoela die biologische babykleding maken die veilig is voor je baby.

 

Biologische kleding bevat geen chemicaliën of pesticiden

De duurzaamheid en het gevoel van katoen spreken bijna iedereen aan. Het is een van ’s werelds meest populaire textiel en goederen, maar het wordt ook regelmatig bespoten met pesticiden. Biologische babykleding is vrij van pesticiden in katoen en een verscheidenheid aan gevaarlijke of onveilige stoffen die aanwezig zijn in synthetische stoffen. Dit geeft niet alleen ouders gemoedsrust, maar helpt ook om irritatie van de babyhuid te voorkomen. Dit is vooral uitstekend nieuws voor mensen met eczeem. Het is belangrijk om te zoeken naar indicatoren van geen chemicaliën of pesticiden in babykleding bij het kopen van babykleding zoals Ammehoela.

 

Zijn biologische babykleding duurzaam?

De kosten van het kopen van pasgeboren kleding kunnen oplopen als je kind snel groeit. Zonder de extra chemicaliën is biologisch katoen net zo robuust en duurzaam als gewoon katoen. Je krijgt waarschijnlijk een nog betere kwaliteit omdat het normaal gesproken met meer zorg wordt gekweekt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je overhemden en broeken uit elkaar vallen of er sjofel uitzien als je ze meerdere keren wast. Het is waarschijnlijk dat je kind een groeispurt doormaakt en uit zijn of haar favoriete kledingstukken breekt, dus je zult ze moeten vervangen door nieuwe. Voor handschoenen, mutsen en petten die vaak aan de buitenlucht worden blootgesteld, is biologisch katoen een goede keuze. Je kunt mogelijk veel gebruik maken van een hulpstuk als het geschikt is voor een baby in meer dan één leeftijdsgroep. Ammehoela kan, net als de meeste biologische babymerken, gebruik maken van biologische en duurzame stoffen.