INSIG
Image default
Zakelijk

Mobiele lichtmasten met aggregaat

Mobiele lichtmasten met aggregaat 

Met een mobiele lichtmast creer je de mogelijkheid om onverlichte plekken tijdelijk te voorzien van extra verlichting. Zoals bijvoorbeeld het verlichten van evenementen terreinen die ook in de avonduren verlicht moeten zijn of het beveiligen van een bouwplaats. Op mobielelichtmasten.nl kunt u terecht voor de aanschaf of verhuur van mobiele lichtmasten voor al deze toepassingen.

Huur een mobiele lichtmast

Bij mobielelichtmasten.nl kunt u voor projecten ook terecht voor de verhuur van mobiele lichtmasten. Voordat u een keuze maakt over welke lichtmast u wilt huren kan Trime bij u op locatie langs komen om een lichtmast te demonstreren. Naast het aanleveren van de lichtmast kan Trime u ook helpen bij het installeren en afstellen van de lichtmasten. Alle lichtmasten van Trime zijn goed onderhouden en hebben weinig draaiuren gemaakt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goede lichtmast.

Laat u adviseren

Met meer dan 30 verschillende lichtmasten valt er genoeg te kiezen. Tel daar bij op dat per mobiele lichtmast ook nog eens een groot aantal LED lampen beschikbaar is. Dit betekent dat gedegen advies essentieel is. De experts bij Trim hebben vele jaren praktijkervaring en kunnen u perfect vertellen welke lichtmast het beste aansluit op uw wensen.

Toepassingen

Lichtmasten kunnen toegepast worden voor een groot aantal toepassingen. Zo kunt u met lichtmasten uw evenemententerrein verlichten. Ook worden lichtmasten veel ingezet op bouwplaatsen of bij het beveiligen van bedrijfsterreinen. Ook bij het verlichten van infrastructuur, zoals onverlichte spoorwegen, autowegen en zelfs op vliegvelden. 

Onderhoud en reparatie 

Natuurlijk houd de service van lichtmasthuren.nl niet op nadat de lichtmasten geleverd zijn. Trime beschikt over een gemotiveerde technische dienst. Zij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van de geleverde lichtmasten en kunnen u tevens voorzien van deskundig advies. 

Wat doet de Trime Group nog meer? 

Naast het leveren van lichtmasten staat de Trime group bekend om het leveren en onderhouden van mobiele cameramasten, (Hybride) generatoren, Mobiele wasplaatsen en mobiele desinfectietunnels.

https://www.mobielelichtmasten.nl/mobielelichtmasten/x-start-6×150-led-mobiele-lichtmastaggregaat-kopen-betaalbare-prijs/