INSIG
Image default
Beauty en verzorging

Tandenborstelexpert.nl; expert in mondverzorging

Zoekt u alles op het gebied van schone en gezonde tanden? Kijk dan in onze winkel met tandenborstels en dergelijke. De best innovatie wat betreft uw gebit staat centraal met onze producten. Denk aan de diep reinigende Oral-B producten met opzetborstels die de beste eigenschappen hebben wat Tandenborstelexpert aanbiedt.

Tandenborstels van Oral-B

De mooi vormgegeven ORAL-B Genius X Black is een speciale editie en maakt tandenpoetsen een leuke ervaring. Dit komt door de diverse poetsstanden van maar liefst 6 programma’s. Door speciale innovatieve kunstmatige intelligentie kan de borstel u helpen te begeleiden bij het tandenpoetsen. Het apparaat is eigenlijk een coach die zorgt dat u geen plekjes overslaat. Dit betekend direct minder tandarts bezoekjes en gebitsproblemen. Hij leert uw poetsstijl en geeft advies wanneer u verkeerd poetst. Veel mensen hebben haast en willen in de ochtend snel naar hun werk. Tandenpoetsen gebeurt dan zonder aandacht. De Oral-B genius X voorkomt dit. U neemt sneller de tijd voor het poetsen. De tandenborstel beschikt over een sterke accu met een lange poetsduur van 2 weken. Het apparaat trilt elke 30 seconden en met 2 minuten is het poetsen klaar. Tevens beschikt de borstel over een slimme poetsdruk sensor. Op deze manier poetst u nooit meer uw tandvlees kapot.

Tand en mondverzorging

In onze tandartsshop kunt u goede kwaliteit tandpasta krijgen die u gebit optimaal reinigt. De Oral-B tandpasta repair zorgt ervoor dat gaatjes veel minder kans krijgen zich te ontwikkelen. Deze tandpasta is geschikt voor gevoelig tandvlees en herstelt ontstoken tandvlees en glazuur. Na het eten van zuur fruit of snoep is het van belang dat u even wacht. Voorkom dat zuur in uw gebit trekt en glazuur aantast. Gebruik dit product voor het slapen gaan. Goed is om ook mondspoelwater te gebruiken. In onze shop kunt u Listerine aanschaffen welke effectief tandplak verwijderd. Bacteriën krijgen zo minder snel kans om zich in uw mond te nestelen. Meridol mondspoelwater maakt dat tandvlees sterker wordt en geneest. Het reinigt diep en verwijderd vuilresten tussen de tanden. Gebruik dit product met onze tandenstokers voor nog meer dieptereiniging.

Goed ontworpen opzetborstels

Bij een elektrische tandenborstel is het slim over meerdere opzetborstels te beschikken U kunt lang over opzetborstels doen maar op ten duur gaan ze slijten. Oral-B Precision clean opzetborstels pakken alles om en tussen de tand aan. De borstels zijn ene mooie aanvulling op tandenstokers en er vooral op gericht op grondig tandplak te verwijderen. 3D white opzetborstels maken uw tandvlees witter en reinigen ook tot in detail. iO opzetborstels vormen mooi naar tanden en tandvlees en sluiten mooi om de tanden zodat ook hoekjes en randjes tussen tand en tandvlees makkelijk schoon kunnen worden gemaakt.

U kunt altijd advies bij ons vragen in onze winkel en hier bestellen.

https://www.tandenborstelexpert.nl/