INSIG
Image default
Winkelen

Waarom 60 x 60 LED-paneel de perfecte verlichting optie is

LED-verlichting blijft aan populariteit winnen. Deze verlichting is er in verschillende maten en uitvoeringen. Een van de meest voorkomende ontwerpen die door huiseigenaren en bedrijfseigenaren worden gebruikt, is een 60 x 60 LED paneel. Je bent misschien benieuwd wat dit paneel zo populair maakt. LED-licht panelen verbruiken minder energie dan andere verlichtingsarmaturen. Bovendien straalt deze verlichting meer licht uit. Het wordt de belangrijkste reden waarom veel mensen geïnteresseerd zijn in het installeren van LED-panelen. Verder kunnen LED panelen 60×60 90 lumen per watt uitstralen. Dit paneel kan uw kamer ongetwijfeld helderder verlichten. Hier zijn nog andere redenen waarom u LED-panelen in de afmetingen 60×60 moet gebruiken.

Verschillende installatie opties

LED panelen 60×60 kunnen op drie verschillende manieren geïnstalleerd worden. Ten eerste kan het in een verlaagd plafond worden gemonteerd. U kunt de plafondpanelen vervangen door LED-licht panelen. Vervolgens kunt u de LED panelen aan het plafond of de wand monteren met behulp van een montageframe kit. Je kunt ook een LED driver bovenop je LED paneel plaatsen aangezien het montageframe voldoende hoogte heeft. De laatste installatiemethode is door de LED panelen op te hangen. Je kunt hem aan het plafond hangen met behulp van een ophangset. Deze ophangset is voorzien van kabels om hem aan het plafond te hangen. Hangende LED-verlichting is een flexibele optie aangezien u zelf de hoogte van de panelen kunt bepalen.

Verkrijgbaar in drie kleurtemperaturen

LED panelen 60×60 zijn er in drie verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit een LED paneel 3000K (warm wit), LED paneel 4000K (helder wit), en LED paneel 6000K (koel wit). Hoe groter het lumen, hoe helderder het paneel licht zal zijn. Als je een gezellige sfeer wilt creëren in je woon- en slaapkamer, is het aan te raden om warm witte licht panelen te gebruiken. Trouwens, als u op zoek bent naar de lichtpanelen voor op kantoor, is het beter om een ​​heldere witte kleur te gebruiken. Als je de verlichting voor een winkel of ziekenhuis wilt installeren, kies dan voor koel wit licht. Het gebruik van een dimbaar LED-paneel is ook een goed idee, omdat je het helderheidsniveau kunt aanpassen.