INSIG
Image default
Zakelijke dienstverlening

Managed Cybersecurity Services voor MKB

Cyberveiligheid speelt vandaag de dag een grote rol. Als bedrijf kan je volledig onderuit gaan, doordat de beveiliging niet op orde is. Een digitaal gevaar is vaak dichterbij dan je denkt en dient vroegtijd getraceerd te worden om schade te voorkomen.

Bekijk ook: Cybersecurity services

Als specialist met ruim 25 jaar ervaring helpt Ultimum lokale ondernemers in Almere, maar ook landelijke en zelfs internationale organisaties met de informatiebeveiliging. Helaas komt het nog te vaak voor dat bedrijven niet aan cybersecurity denken. Hiervoor worden diverse oorzaken genoemd, zoals “ik ben te klein en interessant genoeg of cybersecurity is te duur”.

Herstelkosten hoger

Criminelen zijn echter genadeloos en herstelkosten zijn vaak veel hoger, dan de implementatie van cybersecurity diensten. Benieuwd naar de producten of diensten van cybersecurity expert Ultimum? Neem dan contact op of maak een afspraak voor een kort informatiegesprek.

Voorkomen met cybersecurity services

Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt zeker in de wereld van cybersecurity. Toch gebeurt het nog vaak bij bekende Nederlandse bedrijven waar informatiebeveiliging niet op orde lijkt te zijn, wat leidt tot grote beveiligingsincidenten.

Bekijk ook: cybersecurity awareness training

Bijvoorbeeld het versleutelen van back-ups, harde schijven, het intranet, communicatiemiddelen of de complete ICT-omgeving. Cybercriminelen eisen vaak losgeld om systemen te decoderen. In dit soort scenario’s moet u zo snel mogelijk een cybersecurity-expert, zoals Ultimum inhuren.

Cybersecurity-experts nemen passende maatregelen om escalatie te voorkomen en de impact van een succesvolle aanval te verminderen.

Waarborg continuïteit met cybersecurity

Kies vroegtijdig voor cyberbeveiligingsservices, zodat u veerkrachtig kunt zijn en een actieplan hebt in geval van nood. Met cybersecurity-oplossingen kunt u ernstige incidenten voorkomen door middel van monitoring en bewustwording.

Toch is het voor cybercriminelen nog steeds mogelijk om in te breken in bedrijfsnetwerken. In dit geval zou het nuttig zijn om een ​​incidentresponsteam en een plan klaar te hebben om passende maatregelen te nemen.

Samenwerken?

Ultimum helpt graag met het op orde brengen van de informatiebeveiliging. Ook aan de slag met cybersecurity en de continuïteit van de organisatie? Als experts biedt Ultimum een scala aan cybersecuritydiensten. Dit omvat diensten als penetratietesten, ethisch hacken, monitoring, bewustwording en risicobeheer.

 

 

Ultimum helpt hier graag bij. Wilt u ook gebruik maken van cybersecurity en de continuïteit nu en in de toekomst waarborgen? Als experts biedt Ultimum een ​​volledig scala aan cybersecuritydiensten. Dit omvat diensten voor penetratietesten, ethisch hacken, monitoring, bewustwording en risicobeheer.

https://ultimum.nl