INSIG
Groothandel

Presenteer verse producten in een display koelkast in uw zaak

Een goede manier om uw etenswaren en drankjes koel te houden, maar tegelijkertijd aantrekkelijk te presenteren, is door gebruik te maken van een display koelkast. U plaats de display koelkast eenvoudig op een strategische plek in uw horecazaak, winkel of bedrijfsruimte en de koopintentie van klanten zal sterk bevorderd worden. De aantrekkelijke presentatie middels een display koelkast wordt mede mogelijk gemaakt door de glazen deur. Men ziet de producten direct liggen en zal ook zeker even een kijkje nemen! Naast de display koelkast zijn er meerdere manieren om uw producten gekoeld te presenteren, zoals met een gekoelde werkbank.

Een werkbank met koel- en vriesfunctie

Als horecaondernemer bereidt u dagelijkse de heerlijkste gerechten in de keuken van uw restaurant, café of ander type horecazaak. Een gekoelde werkbank is ideaal om in uw keuken vers bereidde etenswaarden te bewaren op hygiënische wijze. Functies zoals een digitale controller, automatische ontdooier en het verstellen van de hoogte maakt de werkbank eenvoudig om mee te werken. Uw medewerkers kunnen er dan ook veilig en comfortabel mee aan de slag. De werkbank bevat gekoelde kasten die onder de werkbank zijn bevestigd waarin u uw gemaakte gerechten koel kunt bewaren, zodat ze lang vers blijven. Door de combinatie van een werkbank met koel- en vriesfunctie, is een gekoelde werkbank ideaal voor kleine, compacte keukens.

Dit bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring met koeltechnische apparatuur

Bent u benieuwd waar u een display koelkast of gekoelde werkbank het best kunt kopen? Met ruim 40 jaar ervaring in de koeltechnische appratuur is Koops Retail de aangewezen partner voor uw koel- en vriesproducten voor de horeca. Zij leveren alle producten in diverse formaten en modellen, waardoor er altijd wel iets voor u tussen zit. Bekijk het assortiment eenvoudig bij hen online. Weet u niet precies welke koelinstallaties u nodig heeft en wat het best aansluit bij uw zaak? Vraag hen om deskundig advies!