INSIG
Bedrijven

Botox of fillers

Ouder worden is voor niemand leuk, men is hier tijden mee bezig, dit komt omdat men steeds ouder worden. Mensen zijn tegenwoordig langer oud dan dat zij jong zijn.  Dit is zeer storend voor hen omdat zij vaak nog heel levendig zijn op latere leeftijd. Daarom doen mensen er alles aan om jong te blijven en jong eruit te zien. Zij ondergaan verschillende behandelingen en gebruiken veel dure crèmes, deze crèmes hebben vaak niet bewezen dat zij daadwerkelijk werken. Anders zouden deze crèmes medische hulpmiddelen zin geworden. Want dan zou niemand een slechte of oude huid hebben. Dit zorgt ervoor dat mensen die een ongeluk hebben gehad en huidschade in het gezicht hebben weer een strakke huid kunnen krijgen.

Behandelingen die men steeds meer uitvoeren zijn kleine ingrepen, de prijs van deze ingrepen verschilt per product en per kliniek. Er kan gekozen worden tussen botox of fillers. Botox zorgt ervoor dat de spiertjes in het bepaalde gedeelte van het gezicht tijdelijk worden verlamd. Zo zijn er geen spanningen en wordt de huid losser, waardoor de rimpels vervagen. Fillers worden gebruikt om gedeelten van het gezicht op te vullen. Zo kan er meer volume in het gezicht verschijnen en krijgt men een jeugdigere uitstraling.

Daarom worden de fillers gezicht veel toegepast, ook zijn er verschillende soorten stoffen die kunnen worden gebruikt, dit zorgt ervoor dat men kan kiezen welke stof zij willen en kan het budget worden uitgekozen. Zo kan er gekozen worden voor materialen als hyarluron zuur, deze stof wordt door het lichaam zelf aangemaakt. De gebieden die opgevuld kunnen worden in het gezicht zijn lippen, mondhoeken, neuslippenplooien, jukbeenderen en kaaklijn. Men kan zo zelf kiezen hoe zij deze delen van het gezicht gevormd willen hebben, wel zal de arts ervoor zorgen dat deze er goed blijft uitzien en dat het niet uit proportie gaat.

http://faceland.nl/