INSIG
Image default
Bedrijven

Verlicht je bedrijf met een Neon Sign

Neonborden zijn zowel opvallend als aandachttrekkend. Ze kunnen je bedrijf op de best mogelijke manier onderscheiden van de concurrentie – door het te laten opvallen. Of je nu meer klanten wilt aantrekken, een grote indruk wilt maken op een aankomend evenement, of gewoon je bedrijfsinterieur wat extra pit wilt geven, een neon sign laten maken is de perfecte manier om dat te doen. Laten we eens kijken waarom het laten maken van een neonbord op maat een uitstekende keuze is voor je bedrijf 

neon sign

De voordelen van een op maat gemaakt neonbord 

Als het gaat om het laten maken van een custom neonbord zijn er verschillende voordelen die daarmee gepaard gaan. Niet alleen zien ze er geweldig uit en trekken ze mensen aan, maar ze gaan ook jaren mee als ze goed onderhouden worden. Bovendien zijn ze energiezuinig in vergelijking met traditionele verlichtingsopties zoals LED-lampen en halogeenlampen. Zolang je de juiste stroomvoorziening hebt, verspil je geen energie aan de verlichting van je winkel of kantoorruimte 

 

Een ander groot voordeel van het laten maken van een neonbord op maat is dat je elke kleurencombinatie kunt kiezen die je mooi vindt. Dit betekent dat het niet uitmaakt wat voor sfeer je voor je bedrijf wilt creëren, het is gemakkelijk te bereiken met neonborden. Van heldere en gedurfde kleuren die onmiddellijk de aandacht trekken, tot zachtere tinten die warmte en gezelligheid uitstralen – voor welke uitstraling je ook gaat, met neonborden kun je dat gemakkelijk bereiken.  

 

Ten slotte is een van de beste aspecten van het laten maken van een neonbord op maat dat het niet veel onderhoud vergt als het eenmaal goed geïnstalleerd is! Je hoeft je geen zorgen te maken over het vervangen van gloeilampen om de paar maanden of het omgaan met flikkerende lichten – het enige wat je zo nu en dan moet doen is de glazen buizen schoonmaken als dat nodig is (wat heel gemakkelijk is). Dit maakt ze probleemloos, terwijl ze toch prachtige beelden opleveren! 

 

Conclusie  

Een neonbord op maat laten maken is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar iets unieks en opvallends dat zal opvallen bij potentiële klanten. Van energie-efficiëntie en langdurige duurzaamheid tot het creëren van elke gewenste sfeer – er zijn veel voordelen verbonden aan dit type bewegwijzering. Als je op zoek bent naar iets speciaals dat je bedrijf zal helpen zich te onderscheiden van anderen in de industrie – kijk dan niet verder dan het laten maken van een custom neon sign! Het zal zeker een indrukwekkend statement maken!