INSIG
Image default
Bedrijven

Waar moeten bedrijfsjassen aan voldoen?

Afhankelijk van jouw beroep en de werkzaamheden, heb je werkkleding nodig die hier passend bij is. Werk je veel buiten of binnen in een fabriek of loods waar het heel koud kan worden? Dan komt een bedrijfsjas goed van pas.

Beschermd tegen regen, wind en kou

Een van de belangrijkste vereisten van bedrijfsjassen is dat het geschikt is voor verschillende weersomstandigheden. Zo is het van belang dat je beschermd bent tegen regen, wind en kou. Daarentegen kan het ook zijn dat het tijdens het werken warm en zonnig is. Koop daarom twee verschillende soorten jassen, eentje die geschikt is voor het voorjaar en de zomer en eentje die geschikt is voor de koudere maanden. Een luchtige en dunne jas is geschikt voor de lente en de zomer. Zo zorg je ervoor dat de werknemers het niet te warm krijgen. Voor de herfst en winter moet de jas lekker dik zijn en goed ventileren.

Het visitekaartje voor jouw bedrijf

Zorg ervoor dat een bedrijfsjas er representatief uitziet en daarnaast lekker zit. De uitstraling van bedrijfskleding is van belang, aangezien het een visitekaartje is voor jouw bedrijf. Probeer goed te inventariseren welke maten er nodig zijn binnen het bedrijf, zodat iedereen een passende bedrijfsjas heeft die fijn zit. Om ervoor te zorgen dat mensen meteen zien dat er medewerkers van jouw bedrijf aan het werk zijn, kan je bedrijfsjassen met logo bestellen. Zo is het herkenbaar en wordt de bedrijfsnaam op een subtiele manier in op de kleding verwerkt. Dit is een goedkope manier van reclame maken.

Handige opbergvakken

Zoals eerder gezegd is het fijn als een werknemer een geschikte jas heeft voor de warmere maanden, maar ook voor de koudere maanden. Daarnaast is het fijn om meerdere bedrijfsjassen te hebben, zodat het tussentijds gewassen kan worden. Zeker als je fulltime werkt is het wel zo fris als je tijd hebt om het te wassen. Afhankelijk van de werkzaamheden, is het handig als er opbergvakken of zakken in de jassen zitten. Zo kan je spullen die je tijdens het werk gebruikt makkelijk bij je dragen en kan je er snel bij als je het nodig hebt.

Kortom, er zijn meerdere aspecten waar een goede bedrijfsjas aan moet voldoen. Ten eerste is het belangrijk dat het geschikt is voor verschillende weersomstandigheden. Zorg er daarom voor dat er een dunne jas is voor de warme maanden en een dikke jas voor de koude maanden. Verder is het nog handig als de jas opbergvakken heeft. Tot slot is werkkleding het visitekaartje van jouw bedrijf. Bestel daarom bedrijfsjassen met logo en maak reclame tijdens de werkzaamheden.