INSIG
Image default
Zakelijk

Roos van Leary voorbeelden

Via de Leary Academy is het mogelijk om diverse Roos van Leary voorbeelden te bekijken. Er zijn hier speciale trainingen te volgen die vanuit jouw eigen werksituaties zijn voortgekomen. Tijdens deze trainingen leer je om in bepaalde situaties te handelen. Zo is het mogelijk om met deze trainingen de sfeer binnen een bedrijf weer optimaal te maken. De Roos van Leary biedt een handvat om ervoor te zorgen dat alle werknemers van een bedrijf te helpen met veranderingen op de werkvloer. Het kan gebeuren dat er grote veranderingen op de agenda staan. Misschien moeten er wel mensen ontslagen worden, of krijgen bepaalde mensen andere taken op zich. Al met al kunnen deze veranderingen ervoor zorgen dat er onrust komt. Onrust wat ervoor kan zorgen dat de werksfeer allesbehalve prettig is. Of dat sommige mensen juist een totaal ander gedrag gaan tonen. 

 

Op het juiste moment ingrijpen

Onrust op de werkvloer, daar zit niemand op te wachten. Het is dan ook de taak van het management om deze onrust de rug toe te keren. Zij moeten ervoor zorgen dat iedere werknemer zonder problemen het werk weer kan hervatten. Door de Roos van Leary toepassen, is het mogelijk om de touwtjes weer in handen te nemen. De medewerkers allemaal weer één kant op te laten kijken. Medewerkers die juist een vijandig gedrag tonen kunnen ervoor zorgen dat meerdere medewerkers dit gedrag gaan tonen.

Als werknemers echter enthousiast zijn over de veranderingen, kunnen ze deze meer openlijk omarmen en helpen om de veranderingen voor alle medewerkers te vergemakkelijken. Roos van Leary biedt een kader voor werkgevers om hun werknemers te helpen bij het omgaan met veranderingen.