INSIG
Vervoer en transport

Scooter Lelystad gezocht

Onze zoon wordt volgende week 16 jaar en hij heeft zijn theorie al gehaald en gaat de dag na zijn verjaardag rijexamen doen om te slagen voor zijn scooter. Nu willen we hem voor zijn verjaardag een nieuwe scooter geven. Ik weet het is een duur cadeau maar het is zo’n lieve jongen, hij helpt ons altijd met van alles en hij doet het super goed op school en op zijn werk. Normaal geven we helemaal niet van zulke dure cadeaus maar nu vinden we wel dat hij het heeft verdient. Hij heeft het al heel lang over een scooter en dan in het bijzonder over een Zip. Die vindt hij echt heel erg mooi en daarom gaan we ook een zip voor hem kopen.

Polderscooter

Nu was alleen nog de vraag waar gaan we deze scooter kopen? We wonen in de buurt van Lelystad en daarom willen we graag een scooter in Lelystad kopen. Ik zat pas op facebook en toen kwam ik ineens de pagina van Polderscooter tegen. Dit is een bedrijf dat ook Zip scooters verkoopt en ook garantie af levert en als er iets aan de hand is kun je er altijd terecht voor het onderhoud van de scooters. Dit zag er allemaal goed uit en er stond een hele mooie mat zwarte Zip. We besloten deze te kopen en we konden niet wachten om het gezicht van onze zoon te zien.

De verjaardag

S Ochtends kwam onze zoon naar beneden en zag hij een groot ding ingepakt in de huiskamer staan. Hij scheurde het papier van de Zip af en kon z’n ogen niet geloven dat was echt mooi om te zien. We kregen een dikke knuffel en toen mocht hij van ons een klein stukje rijden. Niet de straat uit natuurlijk want hij moest morgen afrijden en als de politie hem zou pakken dan zou hij dat voorlopig wel kunnen vergeten.