INSIG
Sport

Vitaminfood, dit zijn de drie essentiele kenmerken

Gezond eten is heel belangrijk, vaak wordt dit als lastig gezien. Best raar eigenlijk, gezond eten is namelijk heel makkelijk. Je moet er alleen iets meer bij nadenken. Door de jaren heen zijn er meerdere producten op de markt gekomen die het gezonder eten een stuk makkelijker maken, zo ook de shakes van Vitaminfood. In de shakes van Vitaminfood zitten heel veel vitamines en mineralen die het gezonder leven een stuk makkelijker maken. De shakes kunnen zowel gebruikt worden als extra maaltijd of als maaltijdvervanger. Hieronder lees je meer over de shakes van Vitaminfood.

For the world

Vitaminfood wil zowel goed zijn voor de mensen als voor de wereld, daarom zijn alle producten van Vitaminfood veganistisch. Zij willen namelijk het eetpatroon van mensen veranderen waardoor er minder dierenleed is en het klimaat ook weer beter wordt.

Visie

Vitaminfood heeft een hele simpele visie, “gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn”. Zij hebben daarom een product op de markt gebracht dat erg gezond is en mensen kan helpen hun doelen te behalen. Of ze nou willen afvallen of aankomen, de shakes van Vitaminfood kunnen hier perfect bij helpen. Doordat er in de shakes van Vitaminfood super veel vitamines en mineralen zitten kom je elke dag aan de aanbevolen hoeveelheid. Door de shakes van Vitaminfood te drinken ga je dus ook gelijk gezonder leven. 

Snel en makkelijk

Wanneer je bijna geen tijd hebt om te eten pak je al snel iets makkelijks, dit is ook vaak iets ongezonds. Vitaminfood helpt je om dit tegen te gaan, de gezonde shake is namelijk heel snel gemaakt en makkelijk om mee te nemen voor onderweg. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste hoeveelheid poeder mixen met water. Doordat de maaltijd drinkbaar is heb je hem ook zo weg gewerkt.