INSIG
Image default
Sport

Bodytec Renswoude

Om bodytec te kunnen doen, heb ik Van Schaik Personal Training ingeschakeld! En hen kan ik van harte aanbevelen. Graag leg ik daar in dit artikel meer over uit. Onder meer over waarom ik met bodytec aan de slag ben gegaan, hoe ik Van Schaik Personal Training heb gevonden en wat het voorlopige resultaat is.

Bodytec training

Ik was op zoek naar waar ik hier in de buurt een bodytec training kon gaan volgen, omdat ik wou, en wil, afvallen. Maar dan wel op een gezonde manier! En dus door te sporten en op mijn voeding te letten. Daarnaar ben ik gaan zoeken. Ik zou namelijk graag veel fitter willen worden. Zodat ik op die manier ook lekkerder in mijn vel zit! Daarom was ik zo blij dat toen ik op het internet ben gaan zoeken naar een personal trainer uit Renswoude, ik Van Schaik Personal Training vond. Niet alleen omdat zij ook in Renswoude zitten. Maar vooral door het programma wat zij aanbieden. Vervolgens heb ik hen opgebeld en gaf de personal trainer aan hoe zij te werk gaan. Daarbij vertelde hij dat ik mijn eigen personal trainer toegewezen kreeg. En dat er alleen oefeningen worden gedaan die ik ook daadwerkelijk leuk vind. Want anders heeft het volgens hen geen zin! Daarnaast adviseren zij mij op het gebied van voeding. Wat kan ik wanneer het beste eten? En wat moet ik juist laten staan? Op die vragen kunnen zij een antwoord geven! Daarnaast variëren zij van de oefeningen. Dat allemaal om het ook leuk te houden. Ook is het mogelijk om in eigen ruimte dat te gaan doen, met begeleiding van Van Schaik Personal Training. Of buiten in de natuur.

Afgevallen

Inmiddels ben ik al flink wat kilo’s kwijt. En voel ik mij ook echt steeds fitter. Daar ben ik dan ook heel erg blij mee. En daarom kan ik de bodytec training van Van Schaik Personal Training van harte aanbevelen.

Gerelateerde artikelen

Voetbal pionnetjes kopen voor de trainingen

Sporten in crisistijd, wat ga jij doen?

Vitaminfood, dit zijn de drie essentiele kenmerken