INSIG
Bedrijven

Relatiegeschenk in een bijpassende kadodoos

Als je eens in de zoveel tijd relatiegeschenken rondstuurt dan is het wel zo belangrijk dat deze ook een zekere vorm van klasse uitstralen. Er is niets zo vreselijks als een relatiegeschenk verpakt in een verfrommelde doos. Dan wordt er automatisch ook minder gedacht van het geschenk zelf, het oog wil namelijk ook wat.

 

Betere verzending met stevige kadodoos

Om te voorkomen dat jouw relatiegeschenk arriveert met allerlei deuken en gaten is er een oplossing bedacht. Een bijpassende kadodoos laten maken. Deze kan perfect op maat gemaakt worden waardoor het geschenk zelf ook niet veel beweegruimte krijgt tijdens de verzending. Alleen zo is de kans op deuken het aller kleinst! Doordat minder opvulmateriaal nodig is worden er direct kosten bespaard.

 

De verpakking is belangrijker dan gedacht wordt

Ondanks dat er veel gezegd wordt dat er niet gekeken wordt naar de verpakking, is het onbewust toch een heel belangrijk iets. De verpakking geeft namelijk al een beetje weg wat verwacht kan worden voor de binnenkant. Zo is de verpakking van een luxe iPhone niet te vergelijken met die van een Nokia. Het uitpakken alleen al is bijna een cadeautje. Zorg er in ieder geval wel voor dat de doelgroep direct herkent waar de kadodoos vandaan komt. Een simpele manier om dit te bereiken is door het logo van de organisatie groot in beeld te brengen. Ook kan een overduidelijke huisstijl al genoeg zijn om herkent te worden.

 

https://endlessbranding.com/geschenkdoos