INSIG
Woningen

Het beste parket voor uw woning in Oosterhout

Een vloer van parket in de buurt van Oosterhout biedt veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit verschillende materialen, patronen en kleuren, die elk hun eigen sfeer aan een ruimte geven. Elke variant heeft zijn eigen voor- en nadelen. Rasenberg Parket is gevestigd in Terheijden en ze bieden hun service aan in de omgeving van Oosterhout, Breda, Roosendaal en Etten-Leur. Het familiebedrijf werd decennia geleden opgezet door de vader van Dominique, die ondertussen met zijn vrouw Bianca de zaak – en de passie voor vloeren – heeft overgenomen. Hun advies is betrouwbaar door jarenlange ervaring. Ze geven graag advies over de mogelijkheden van verschillende vloeren, de beste manier om ze te onderhouden en het effect dat ze op een ruimte hebben.

Geweldig teamwork

Als u contact opneemt met Rasenberg Parket, zal Bianca u begeleiden bij het bepalen van de juiste keuze voor uw nieuwe vloer, of de benodigde onderhoudswerkzaamheden aan uw bestaande vloer. Ze weet alles over de verschillende vloeren die ze aanbieden en de manier waarop kleuren en patronen het gevoel in een ruimte kunnen bepalen. Ook kan ze adviseren over verschillende voor- en nadelen van de materialen die ze gebruiken. Sommige materialen zijn bijvoorbeeld vochtbestendiger, andere beter geschikt om te isoleren of vloerverwarming in te plaatsen. Zo gauw het duidelijk is wat de beste keuze is voor uw unieke situatie, wordt er een afspraak gemaakt met Dominique die het parket persoonlijk komt leggen in uw huis in Oosterhout.

Aarzel niet als u een vraag heeft

Misschien weet u niet goed wanneer uw bestaande vloer aan onderhoud toe is, of wat er allemaal aan de vloer gedaan moet worden om hem weer te laten glanzen. Of u bent gewoon nieuwsgierig en wilt weten wat de prijsrange is voor het laten leggen van een nieuwe vloer. Wat uw vraag ook is, Rasenberg Parket uit Terheijden, vlak bij Breda, helpt u graag verder. Neem daarom nu contact op voor de beste service van de absolute experts op het gebied van parketvloeren in de omgeving van Oosterhout.

https://rasenbergparket.nl/