INSIG
Image default
Bedrijven

LED Design Holland is gespecialiseerd in het adviseren over, inkopen én installeren van LED armature

Goede en eerlijke communicatie met klanten is voor LED Design Holland erg belangrijk. Deze LED expert richt zich op zakelijke verlichting – zoals magazijn-, winkel-, showroom- en werkplaatsverlichting– en wil graag langdurige relaties aangaan met de klant. LED Design Holland geeft adviezen die worden verwerkt in een professioneel lichtplan waar de offerte en een besparingsberekening tevens deel van uit maken. Het idee bij ieder project is ideale lampen te installeren in de desbetreffende ruimte(s). Oftewel armaturen die precies genoeg licht geven en daarmee perfecte werkomstandigheden creëren. De klant kan zo jaren vooruit, immers LED lampen hebben een lange levensduur en vergen geen onderhoud. LED Design Holland blijft op de achtergrond aanwezig mocht er een LED kapot gaan. Ook voor aanvullende lichttips blijft LED Design Holland beschikbaar.

In een horeca, kantoor of bedrijfshal verlichting 3D plan worden concrete lampen beschreven. Zo zijn de volgende drie exemplaren geschikt voor kantoren.

LED panel PRO: moderne LED panelen voor in systeemplafonds.

LED Downlight Giro: een lamp met een fraaie lichtbundel dankzij de ingebouwde hoog rendement Philips Fortimo DLM flex Gen2 module.

Lucevaria: een trendy opbouw of hangende lichtbalk.

Voor fabrieken, loodsen en werkplaatsen tipt LED Design Holland onder meer de Tri-Proof, LED Line-Refix en LED Pro High-Bay. Laatstgenoemde is een LED in een robuuste kap aan een ketting die op grote hoogte gemonteerd kan worden. Eerstgenoemde kunnen we omschrijven als een moderne, spatwaterdichte LED-buis. De LED Line-Refix is een langwerpig armatuur dat in al bestaande lichtlijnen ingepast kan worden. Combineren met DALI is mogelijk. 

De Diablo L plaatst LED Design Holland vaak in showrooms. Deze hippe spot gemaakt van stevig aluminium is ontworpen voor een 3 fase rail. In de spot zit een Powergear Ultimate Adapter en een LED driver. De lumen-opbrengst is hoog: tot 5500 lm.

De LED Downlight Giro – we beschreven ‘m al – en de Alta komen ook tot hun recht in showrooms. De Alta is een zogenoemde pendellamp. Het snoer is 3 meter lang. In de lamp zijn een Philips Fortimo SLM* LED module en een Philips Xitanium Driver verwerkt.

https://www.leddesignholland.nl/