INSIG
Image default
Cadeau

Een zichtbaar feestje

Opblaaspoppen zie je vaak voorbijkomen op evenementen zoals festivals en grote feesten, maar ook wel eens op privéfeesten. Nu een volgende lockdown nog even niet in zicht is, worden de kansen gegrepen om nog een aantal goede feestjes te hosten. Om mensen duidelijk te maken dat er in jouw voortuin, achtertuin of woonkamer een groot feest bezig is, kan je diverse opblaaspoppen huren. Door een opblaaspop in je voortuin te zetten weten jouw gasten makkelijk waar ze moeten zijn en worden ze meteen in een feeststemming gebracht!

Voor iedere gelegenheid

Natuurlijk denk je bij opblaaspoppen vaak aan Abraham of Sarah poppen die worden gebruikt bij verjaardagen waar iemand vijftig wordt. Je hebt echter voor allerlei verschillende gelegenheden opblaaspoppen beschikbaar. Zo heb je een ruime keus aan grappige opblaaspoppen voor vrijgezellenfeesten, voor bruiloften, maar ook voor verjaardagsfeesten. Daarnaast zijn er genoeg poppen voor themafeestjes zoals bij halloween, voor de kerstdagen, Sinterklaas, of voor iets specifieks zoals een voetbalfeestje of een feest voor een andere sportvereniging. Voor iedere gelegenheid is er keus.

Verschillende vormen en maten

Natuurlijk heb je een ruime keus aan verschillende vormen, maar de opblaaspoppen komen ook in verschillende maten. Voor grote festivals of andere evenementen is het natuurlijk de bedoeling dat de opblaaspoppen van een grote afstand al te zien zijn. Voor dit soort gelegenheden zijn er daarom extra grote opblaaspoppen beschikbaar op websites als bijvoorbeeld huureenpop.nl. Voor kleine feesten of evenementen die op privelocaties gegeven worden, zijn er gelukkig ook genoeg kleinere poppen beschikbaar. Op private locaties is er namelijk vaak minder plaats en staan mensen sowieso dichterbij elkaar en dichterbij de decoratie en attributen van het feest. Een opblaaspop moet niet de waardevolle ruimte te veel opvullen en hoeft daarbij ook niet van een grote afstand te zien zijn. Kleinere maten opblaaspoppen zijn daarom voor dit soort gelegenheden meer dan genoeg.