INSIG
Cadeau

Gepersonaliseerd cadeau bij geboorteaankondiging

Een gepersonaliseerd cadeau is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om voor jezelf te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een geboorteaankondiging met een persoonlijk cadeau? In ons blog geven we je een aantal leuke cadeau ideeën voor als je op zoek bent naar een uniek geschenk om een geboorte aan te kondigen.

 

Houten fotolijstje met echofoto

 

Een leuke manier om de geboorte aan te kondigen is met een houten fotolijstje. Op het fotolijstje kan je de due date graveren. Bijvoorbeeld baby Jansen due november 2020. In het fotolijstje stop je de echofoto. Vervolgens geef je dit als geschenk aan de aanstaande opa of oma. Of je zet het fotolijstje in je woonkamer neer en je maakt er zelf een foto van. De foto post je op Social Media en zo is het voor iedereen bekend dat er een klein wondertje op weg is.

 

Graveer een glas met de geboorteaankondiging

 

Het is ook leuk om een gepersonaliseerd cadeau aan de opa of oma te geven. Graveer bijvoorbeeld een whiskyglas met ceep calm you going to be a grandpa. Uiteraard kan je het ook in het Nederlands graveren. Dit is handig als je vader wat minder goed het Engels beheerst. Geef het glas cadeau met z’n favoriete whisky en je hebt een originele geboorteaankondiging.

 

Gepersonaliseerd cadeau met een puzzelstukje

 

Nieuw in de collectie zijn onze houten puzzelstukjes. Dit zijn natuurlijk originele cadeaus om een geboorteaankondiging mee te doen. Laat op één puzzelstukje de tekst graveren: Het missende stukje ontbreekt. Op het tweede puzzelstukje kan je graveren: Baby Jansen komt eraan. Geef het in een doosje aan de aanstaande opa en oma en je hebt een originele geboorteaankondiging. Met een gepersonaliseerd cadeau kan je echt alle kanten op.

 

Maak 2020 persoonlijk met een origineel cadeau

 

Een geboorteaankondiging is natuurlijk niet niets en dit wil je wel goed aanpakken. Daarom maken we 2020 extra persoonlijk met een gepersonaliseerd cadeau. Je kan zo laten zien dat je er echt tijd ingestoken hebt om er een uniek geschenk van te maken. Met deze cadeau ideeën kan je in ieder geval aan de slag om een cadeau extra persoonlijk te maken.

https://www.gegraveerdcadeau.nl/