INSIG
Cadeau

Het personeel kerstpakketten wijn cadeau doen

Als je kerstpakketten gaat samenstellen vind je het ook wel leuk als deze een beetje goed aansluiten bij het personeel waar je dit aan cadeau gaat doen. Houdt jouw personeel ook wel van een lekker drankje? Dan zijn de heerlijke kerstpakketten wijn  misschien wel perfect om samen te stellen of om een van de al samengestelde kerstpakketten wijn te gebruiken om cadeau te geven. In de kerstpakketten wijn zitten diverse soorten wijn die van een goede kwaliteit zijn. Je zult  niet zo snel een goedkope fles wijn van een minder goed merk in het pakket terug vinden. Je kunt uiteraard zelf bepalen hoe duur het pakket is en daarmee hangt dan ook de kwaliteit van de wijn samen.

 

Een pakket samenstellen

Kies je een al samengesteld kerstpakketten wijn dan kan je bijvoorbeeld kiezen uit een pakket dat alleen maar rosé bevat, maar een pakket met alleen maar rood en wit is ook een van de keuzes. Mocht je juist willen dat er een samenstelling wordt gemaakt van alle soorten wijn samen is daar ook al een mogelijkheid voor, maar als je zelf een voorkeur hebt voor een soort wijn, dan kan je dat ook doorgeven en wordt er een pakket voor je gemaakt waar dit in zit verwekt. Helemaal een eigen pakket samenstellen is ook een optie. Hierbij geef je eerst aan hoeveel budget je beschikbaar wilt stellen per pakket.

 

Budget

Wanneer je hebt aangegeven hoeveel geld je voor de kerstpakketten wijn over hebt, krijg je een overzicht van alle soorten wijn die je hierin kunt verwerken. Op die manier wordt het heel makkelijk om de kerstpakketten wijn samen te stellen. Ook kan je nadat je de soorten hebt uitgekozen een leuke verpakking kiezen om het pakket mee in te pakken. Zo zorg je ervoor dat het ook echt een cadeautje wordt om te geven.