INSIG
Image default
Aanbiedingen

Kun je een Office 365 ook goedkoop verkrijgen?

Office 365 is een bekend programma dat door veel mensen wordt gebruikt. Het is een software die je kunt aanschaffen om voor een bepaalde periode gebruik te kunnen maken van een variatie aan programma’s. Er zitten in het Office 365 basispakket een aantal bekende programma’s die de meeste mensen vaak gebruiken. Als je veel bezig bent met je computer, of dit nou voor werk is of in je vrije tijd, kan het erg handig zijn om Office 365 pakket aan te schaffen.

 

Office 365 zo goedkoop mogelijk kopen

Het kopen van Office 365 is bij de een aanzienlijk goedkoper dan bij de ander. Het Office personal pakket koop je bij de ene leverancier voor 50 euro, terwijl je bij de ander wel 130 euro kwijt bent. Het is daarom altijd slim om te kijken naar of er een aanbieding Office 365 is. Een Office 365 Personal pakket is erg uitgebreid en wordt door miljoenen mensen gebruikt. Mocht er toch een programma ontbreken, dan is het mogelijk om deze er los bij aan te schaffen. Echter, in veel gevallen is het niet nodig om hiervoor te betalen. Zo kun je na de aanschaf van de Office 365 Personal licentie een groot aantal programma’s kosteloos downloaden. Zoek dit uiteraard wel van te voren uit.

 

Verschillende programma’s van Office 365

Er zijn verschillende pakketten office te verkrijgen met een heleboel verschillende programma’s. Het hangt er hierbij sterk vanaf waarvoor je Office nodig hebt. Indien je alleen gebruik hoeft te maken van Office wanneer je internet hebt, voldoet de online variant prima. Als je daarentegen ook op plekken waar je geen internet hebt gebruik wilt maken van de software, dan is het een ander verhaal. In dat geval is het belangrijk dat je een licentie aanschaft waarbij je de producten kunt downloaden op de computer. Het downloaden van de producten kost in de meeste gevallen enkele minuten. Het hangt er hierbij uiteraard wel vanaf hoe snel je computer is.

 

Het installeren van Office 365

Het downloaden en installeren van Office 365 is een klusje dat je binnen enkele minuten kan hebben geregeld. De software is zo in elkaar gezet dat jij er zo min mogelijk tijd aan hoeft te besteden, dit zorgt voor de minste vragen om hulp van klanten en bespaart iedereen tijd. Wel is er altijd iemand te bereiken van Office 365 als je wel hulp nodig hebt. Dit kun je doen via telefoon of een online chat. Hoe goed je wordt geholpen door een klantenservice hangt uiteraard af van de locatie waar je het product hebt gekocht. In de meeste gevallen doe je er goed aan om het product aan te schaffen bij een winkel/webshop waar ze veel aandacht spenderen aan elke klant. Bij een webshop is het bijvoorbeeld een goed teken als er een chat beschikbaar is. Daarnaast is het ook prettig als je telefonisch contact op kunt nemen met het bedrijf. Kijk daarom altijd vooraf naar of beiden mogelijk is, daarmee kun je jezelf veel gedoe besparen.