INSIG
Image default
Aanbiedingen

Koop de beste oorthermometer

Koop de beste oorthermometer

Tympanische thermometers, of digitale oorthermometers, gebruiken een infraroodsensor om de temperatuur in de gehoorgang te meten en kunnen binnen enkele seconden resultaten geven. Bij correct gebruik zijn de resultaten nauwkeurig. Oorthermometers zijn echter minder nauwkeurig dan contactthermometers. Ze zijn niet-invasief, hygiënisch, snel en gemakkelijk te gebruiken. Bovendien zijn de te koop in apotheken, kruidenierswinkels, medische hulpmiddelenwinkels en online. Kinderen vinden ze ook comfortabeler. De beste oorthermometer meet de temperatuur van het trommelvlies door middel van een infraroodsensor.

 

Er zijn vijf basistypes digitale beste thermometer – oraal (mond), axillair (oksels), rectaal (rectum), temporale slagader (voorhoofd) en tympanisch (oor). De juiste keuze voor u en uw gezin hangt af van de leeftijd van uw kind, uw voorkeur en uw budget. Reken er wel op dat u meer betaalt voor functies als snelle metingen, het bijhouden van het geheugen of meerdere soorten metingen. Deze functies betekenen niet altijd dat de beste thermometer nauwkeuriger is, dus overweeg of je deze extra’s voor je gezin nodig hebt.

  • Kiezen

Bij pasgeborenen kunt u het beste beginnen met de beste oorthermometer en vervolgens de andere types thermometer gebruiken als ze groter worden. Je kan de rectale thermometer gebruiken als reserve, mocht je ooit twijfels hebben over de uitslag.

De beste thermometer is een die digitaal is. De glas en kwik zijn elementen die moeilijker te gebruiken en af te lezen, en ze kunnen gevaarlijk zijn als ze breken. Comfort- en veiligheidsvoorzieningen zoals een flexibele punt en een brede basis zijn must-haves bij het kopen van de oorthermometers. Verder zorgen de verlichte displays ervoor dat je de metingen kan zien in de nachtelijke uren of als je een visuele handicap hebt. Fopspeenthermometers lijken misschien een geniale optie, maar ze zijn in werkelijkheid niet supernauwkeurig en het kan langer duren om een meting te doen.

Ook huidstrips die de temperatuur meten zijn niet nauwkeurig bij baby’s.
Een opmerking over consistentie en nauwkeurigheid
Bekijk de reviews van klanten over elke thermometer, en je zult op zijn minst enkele klachten over de consistentie vinden.

Als u vermoedt dat de beste thermometer inconsistent of onnauwkeurig wordr, neem dan contact op met de fabrikant. Bij veel bedrijven kunt u defecte apparaten terugbetalen of omruilen. 

beste oorthermometer