INSIG
Image default
Dienstverlening

Door wie specialistisch reinigen?

In bepaalde branches is het specialistisch reinigen van de werkplaats of omgeving een vereiste. Laat dit altijd door een specialist doen. Zij weten namelijk welke schoonmaakmiddelen gebruikt kunnen worden voor het reinigen van bepaalde stoffen of oppervlakken. Zij gaan altijd met de juiste beschermende kleding te werk.

Voldoen aan de eisen en normen

Vaak moeten bepaalde locaties voldoen aan strenge eisen en normen wat betreft schoonmaak en veiligheid. De werknemers gaan professioneel te werk en zijn op de hoogte van deze eisen en normen. Je kunt daarom altijd de beste kwaliteit verwachten; geen stap wordt overgeslagen. Tijdens de periodiek schoonmaak wordt er bijvoorbeeld gewerkt volgens de QuickCheck App. Dit is een app die de werknemers kunnen gebruiken om hun werk te controleren en optimaliseren.

Rekening met het milieu

Er zijn bepaalde sectoren waarbij periodiek schoonmaak nodig is. Hierbij kun je denken aan keukens van een restaurant, vastgoed of bijvoorbeeld een ziekenhuis. Zulke gebieden moeten voldoen aan bepaalde normen wat betreft hygiëne. Het fijne aan dit bedrijf is dat zij milieuvriendelijkheid en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Dit houdt in dat de schoonmaakmiddelen en -materialen uit zijn gekozen met oog op mens, dier en milieu. Bovendien maken ze gebruik van doseersystemen, zodat energieverbruik en waterverbruik kunnen worden geminimaliseerd.

Een schoon en opgeruimde werkplek of locatie zorgt niet alleen voor een veiligere werkomgeving, maar straalt ook professionaliteit uit naar klanten en zakenpartners. Als je benieuwd bent naar wat er voor jouw werkplek of locatie kan worden gerealiseerd, schroom dan niet om de website te bezoeken!