INSIG
Bedrijven

Kerst komt er aan!

We zijn er alweer bijna. De leukste tijden van het jaar. Kerstmis! De tijdens waar alle familie leden en vrienden bij elkaar komen om samen te dineren. Hartsikke gezellig natuurlijk. En laten we al de fantastische cadeaus niet vergeten. Wil jij dit jaar opvallen tijdens kerst? Dan weet ik wat je kan doen. Als je wilt dat alle ogen op jou vallen tijdens je binnenkomst, dan lukt dat zeker met de foute kersttruien van UglyXmas. Met deze grappige truien zul jij het onderwerp van de avond zijn.

In Amerika, Canada, Engeland doen ze er al tientallen jaren aan. Vóór en tijdens de Kerstdagen jezelf in een zo fout, grappig of zelfs lelijk mogelijke kersttrui hijsen. En waarom doen ze dat? Omdat ze nu wel een beetje klaar zijn met dat opgedirkte gedoe tijdens de Kerstdagen. Kerst is supergezellig, maar waarom altijd dat overhemd en die nette broek die je anders nooit draagt. Of die supernette jurk, terwijl je de rest van het jaar graag gezien wordt in je spijkerbroek en je sneakers. Vanaf dit jaar nemen we deze toffe trend in Nederland en België over.

Op UglyXmas vind je de leukste kersttruien voor zowel mannen als vrouwen. In alle maten beschikbaar! Natuurlijk zijn ze er ook voor de kleintjes! Naast de gezellige kersttruien kan je ook andere super leuke kerst kleren kopen bij UglyXmas. Zoals toffe kerssokken, om je kerst outfit helemaal af te maken. UglyXmas is de grootste aanbieder in foute kersttruien. Alle truien die je besteld bij UglyXmas worden gratis thuisbezorgd!  En omdat we begrijpen dat de feestdagen nog wel eens prijzig kunnen zijn, is het ook mogelijk om achteraf te betalen met AfterPay. Op deze manier kan je volop genieten van de feestdagen met je familie en vrienden, zonder je nog ergens zorgen om te maken. Alvast een fijne kerstmis in je super foute kerst trui!

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/