INSIG
Image default
Bedrijven

Houten tuinmeubels in de winter

Houten tuinmeubels zijn al jaren een grote trends onder tuinliefhebbers. Tot heden zijn houten tuinmeubels zeer geliefd. Dit komt doordat deze vaak onderhouds- en milieuvriendelijk zijn. Tuinmeubels zijn gemaakt van 100% hout en je kunt er bijna alles van maken. Je kunt houten tuinmeubels helemaal vormen naar je eigen stijl. Houten tuinmeubels kun je kopen in diverse maten en kleuren, waardoor er altijd wel een geschikte vorm of kleur beschikbaar is. Je kunt kiezen om houten tuinmeubels te kopen in de winkel of je kunt je eigen meubels maken helemaal naar jouw eigen stijl.

De trends binnen houten tuinmeubels

We gaan meer combineren! Er worden steeds meer verschillende soorten hout gebruikt voor houten tuinmeubels zoals vuurhout, steigerhout, Douglas, Rabat, Lariks en nog veel meer. Steigerhout is een van de meeste populairste materialen die gebruikt wordt binnen en buitenhuis. Ook gaan steeds meer mensen diverse houten combineren om de ultieme robuuste en stoere interieurstijl te recreëren. Naast steigerplanken in oud grijs zien we ook steeds meer planken in de bruine kleur terug. Zwarte planken worden niet vaak gebruikt, dit komt doordat zwart veel pigment bevat en geeft heel snel af.

Meer genieten met minder onderhoud

All weather tuinmeubelen zijn nog steeds populair. Steeds meer mensen willen meer genieten en minder zorg hebben voor onderhoud. Dit betekent direct dat de vraag naar onderhoudsvriendelijke, onderhoudsvrije producten toeneemt. Denk hierbij aan duurzame materialen, weerbestendige meubelen en accessoires. Steigerhouten tuinmeubelen zijn een goed voorbeeld van onderhoudsarme meubelen. Door de speciale behandeling zijn ze beschermd tegen vocht en vuil. De meeste mensen vinden het zeer prettig als zij niet te veel hoeven na te denken over het opruimen van buitenmeubelen met slecht weer, daarom word er steeds meer gekozen voor de gemakkelijke optie. Met een kwalitatieve overkapping en een warmtebron is het mogelijk om in de herfst nog gezellige avonden te organiseren in de tuin.

https://www.outsidemeubelen.nl/