INSIG
Image default
Woning en Tuin

Wandmeubel nodig? Kies voor meubels op maat nabij Utrecht

Bent u al lange tijd op zoek naar een wandmeubel die perfect past op die lange muur in uw woning? Worstelt u met de afmetingen omdat er nergens een meubel te vinden is die voldoet aan die juiste afmetingen? Bij Amelia’s Hoeve in Ameide vindt u meubels op maat in regio Utrecht. Zij zijn meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het creëren van persoonlijke oplossingen voor hun klanten. Zij bedienen zowel particuliere klanten als grote zakelijke klanten. Hun klantvriendelijke benadering zorgt ervoor dat u met een goed gevoel uw eigen wandmeubel op maat kunt aanschaffen.

Wat zoekt u precies?

Voordat u een afspraak maakt om langs te gaan in de showroom van dit bedrijf, is het zeker handig om inspiratie op de te doen op hun website. Online staat een ruim assortiment van meubels en verlichting die door Amelia’s Hoeve geleverd kan worden. Verder is er ook veel informatie te vinden over het bestellen van meubels op maat in regio Utrecht. Wellicht vindt u op de site al een wandmeubel die compleet naar uw smaak is, maar nog niet voldoet aan de afmetingen. Met de tekenaar van dit bedrijf kunt u op basis hiervan een ontwerp laten maken wat daar wel aan voldoet. De tekening en de daarbij behorende prijsopgave worden geheel kosteloos voor u gemaakt, u zit dus nergens aan vast. U kunt thuis eerst nog even nadenken of het ontwerp geheel naar uw zin is voordat u een opdracht definitief maakt.

Geniet van een gratis bezorging binnen Nederland

Uw meubels op maat uit regio Utrecht worden, mits zij boven het bedrag van € 100,- zitten, in Nederland gratis bezorgd. Ook bezorging in België is mogelijk. Deze bezorging is gratis wanneer uw bestelling boven de € 150,- uitkomt. Alle meubels worden geleverd door een eigen vervoerder. Zo bent u gegarandeerd van het feit dat er op een goede manier met uw kostbare spullen wordt omgegaan. Dit bedrijf zal er alles aan doen om uw wandmeubel in perfecte conditie bij u thuis te plaatsen.

https://www.amelias.nl/