INSIG
Image default
Bloemen

Laat jouw favoriete bloemen bezorgen in regio Amsterdam

Ben jij ook zo’n bloemenliefhebber en wil je een mooie bos bloemen laten bezorgen in Amsterdam? Bijvoorbeeld bij jouw thuis of bij een geliefde? Dat is geen enkel probleem voor URBANBLOOM, dé bloemist in regio Amsterdam. Je bestelt hier eenvoudig je bloemen online via de website of bijvoorbeeld via WhatsApp. Op de website ontdek je een groot aanbod aan boeketten en vaste planten, zodat er altijd iets bij zit waar je blij van wordt. Bloemen en planten maken nu eenmaal de ruimte en dat wil je natuurlijk niet missen!

Duurzame bloemen voor een beter milieu

URBANBLOOM heeft niet alleen een prachtige collectie, maar houdt daarbij ook rekening met de samenleving en het milieu. Je kan hier namelijk altijd een duurzame bos bloemen kopen. Helaas is het heel moeilijk om 100% duurzaam bloemen te kweken. Het is namelijk zo dat bloemen zeer afhankelijk zijn van het klimaat. Veel bloemen worden dus gekweekt in kassen of worden ingevlogen vanuit andere landen. URBANBLOOM probeert hier altijd een goede balans in te houden en geeft jou altijd de keuze om een duurzaam boeket te kopen. Daarnaast wordt het bezorgen van je bloemen in Amsterdam en omgeving gedaan in elektrische auto’s die worden opgeladen met groene stroom.

De mooiste planten voor een frisse look

Wil jij naast bloemen ook planten laten bezorgen in Amsterdam? Dat is geen probleem! Deze bloemist weet als geen ander hoe belangrijk bloemen én planten zijn in huis. De kwaliteit van leven verbetert hier namelijk door, omdat deze eigenschappen hebben die bijdragen aan je dagelijkse geluk. Je gezondheid verbetert, je stress vermindert en de luchtkwaliteit in huis wordt beter. Bekijk dus zeker, naast het bloemenassortiment, ook het online plantenassortiment! Je bent uiteraard ook welkom om langs te komen in de winkel op het Javaplein. Deze is van maandag tot en met zaterdag geopend.

https://urbanbloom.nl/