INSIG
Bedrijven

Het verzenden van kleine producten

Voor het verzenden van kleine producten of grotere brieven heb je geen grote doos nodig met bubbeltjesplastic. Daarentegen kun je gebruik maken van een zogenaamde bubbeltjes envelop. Dit zijn extra grote enveloppen die aan de binnenkant bedekt zijn met bubbeltjesplastic. Een andere benaming voor een bubbeltjes envelop is een luchtkussen envelop.

Op luchtkussengigant.nl kun je verschillende soorten verpakkingsmateriaal kopen. Zo ook bubbeltjes enveloppen. De enveloppen die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit. Ook zijn ze altijd scherp geprijsd. Bubbeltjes enveloppen zijn in verschillende maten beschikbaar. Een paar van deze formaten zijn A4 formaat, DVD formaat en CD formaat.

Een envelop met bubbeltjesplastic

Doordat bubbeltjes enveloppen aan de binnenkant bedekt zijn met bubbeltjesplastic, is jouw product altijd goed beschermt bij verzending. Veel gebruikte producten die verzonden worden met bubbeltjes enveloppen zijn boeken, kantoorspullen en zelfs kleding. Normale enveloppen kunnen makkelijk scheuren en de inhoud kan snel beschadigd raken. Met een bubbeltjes envelop ben je altijd verzekerd van een veilige verzending. Bubbeltjes enveloppen gaan ook makkelijk door de brievenbus heen. Er hoeven dus geen extra verzendkosten betaald te worden bij de verzending.

Bubbeltjes enveloppen zijn voorzien van een kwalitatieve plakstrip, waardoor je elk pakket goed kunt afsluiten. Zo blijft de inhoud beschermt tegen de elementen en vuil. Als je verzekerd wilt zijn van de beste bubbeltjes enveloppen, dan bestel je bij luchtkussengigant. Hier zijn ze goedkoop, maar ook van een goede kwaliteit. Verder betaal je binnen Nederland geen verzendkosten of orderkosten. Én voor 10 uur ’s avonds besteld, is morgen in huis!

https://luchtkussengigant.nl/type/bubbel-envelop/