INSIG
Mode en Kleding

Havaianas voor kinderen

Havaianas teenslippers voor meisjes en jongens vind je online in de winkel van The Little Green Bag! Alleen hier vind je de breedste collectie prachtige girly teenslippers van ’s werelds bekendste Braziliaanse merk! Mooie patronen, leuke kleuren en een full-size assortiment! De teenslippers Havaianas zijn in 1962 ontstaan en zijn sindsdien enorm populair geworden in de wereld!

Iedereen is er dol op, ongeacht hun leeftijd – kinderen, jongeren en volwassenen! Ooit werden Havaianas teenslippers alleen in wit en blauw geproduceerd, maar sindsdien is er veel veranderd. Tegenwoordig worden ze in vele maten en kleuren geproduceerd. De collectie Havaianas teenslippers voor meisjes is ook heel bijzonder! Comfort komt op de eerste plaats, de tweede is een avontuur!

Je kunt alles doen in de Havaianas teenslippers, Braziliaanse meisjes brengen hun dagen door met het dragen ervan – van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Je kunt door de stad wandelen, met je vrienden spelen, naar het strand of het zwembad gaan en zelfs thuis gebruiken. Geen grenzen! Bovendien hebben Havaianas teenslippers voor meisjes unieke designs en kleuren, zodat zowel jongere als oudere meisjes iets voor zichzelf vinden! Wie van prinsessen houdt, vindt teenslippers met hun geliefde personages, en wie iets meer van volwassen patronen houdt, kiest zijn droompaar uit andere mooie voorstellen en ontwerpen waar geen enkele volwassen vrouw zich voor zou schamen!

Vind nu ook jouw Havaianas kids en maak jouw kind blij met een prachtig paar Havaianas van hoge kwaliteit.