INSIG
Image default
Bedrijven

Deze werkjassen zijn geschikt voor in de bouw en industrie sector

Deze werkjassen zijn geschikt voor in de bouw en industrie sector

Als je werkt als zelfstandige bouwvakker, timmerman of monteur, heb je veilige en comfortabele werkkleding nodig. Lees onze gids over de beste werkjassen voor zelfstandigen voor meer informatie over welke soorten jassen het beste zijn voor deze sector.

Wanneer heb je een werkjas nodig?

Het kiezen van de juiste werkjas voor uw werk is belangrijk, want u moet comfortabel en veilig zijn. Het is belangrijk om rekening te houden met de werkomstandigheden waarin u uw werk verricht. Werkt u meestal in koude omstandigheden, warme omstandigheden, binnen of buiten? Het type werkjas dat u kiest hangt uiteraard af van dit soort werkomstandigheden. Zorg er in ieder geval voor dat je winter werkjassen en zomer werkjassen in je jassencollectie hebt. Dan ben je op elk seizoen voorbereid!

Als u op zoek bent naar werkjassen, kunt u ook een softshell jas overwegen. Deze jassen bestaan uit meerdere geweven lagen stof, waardoor ze niet alleen lekker warm zijn, maar ook soepel en gemakkelijk te dragen.

Brandwerend of waterdicht

Werkjassen zijn er in veel verschillende stijlen en materialen, dus het is belangrijk om er een te kiezen die bij uw werkomgeving past. Als u bijvoorbeeld in een las- of productieomgeving werkt waar gevaar voor brand of vonken bestaat, kunt u het beste kiezen voor een brandwerend of brandvertragend kledingstuk. Een waterbestendige jas kan het beste zijn als u buiten of in vochtige omstandigheden werkt.

Het bedrukken van je werkjas

Als u van plan bent om werkjassen te kopen, overweeg dan om uw bedrijfsnaam of logo op de jassen te laten drukken. Uw werknemers zullen hun jassen eerder dragen als ze voorzien zijn van de naam of het logo van uw bedrijf. Zo creëert u op een slimme manier reclame voor uw bedrijf met de kleding van uw werkploeg. Dus als u een of meerdere werkjassen koopt, doe het dan goed en kies voor kwaliteit!