INSIG
Image default
Beauty en verzorging

Highlights

Highlights zijn de nieuwe mode

Highlights zijn al enkele jaren een modern fenomeen. Vrouwen en ook mannen laten ze geregeld zetten. Ze zijn beschikbaar in alle verschillende kleuren mogelijk. Het ziet er mooi en fris uit. Daarom zijn veel mensen er fan van. Ook kost het vaak niet belachelijk veel geld en duurt het niet al te lang voordat de highlights gezet zijn. Daarnaast is het gunstig in verband met uitgroei, omdat de highlights de uitgroei als het ware een beetje verbergen. Veel redenen dus waarom highlights de laatste jaren een groot fenomeen zijn. Het is ten zeerste aan te raden om dit eens in je leven te proberen.

 

Highlights voor jong en oud

Highlights zijn vooral onder jonge meiden erg populair. Toch zijn ze voor iedereen geschikt. Jonge kinderen vinden het nog wel eens leuk om een kleurtje in het haar te hebben, dat zijn natuurlijk ook een soort van highlights. Daarnaast is het leuk om een keer af te wisselen met je normale haar. Ook als je wel tevreden bent over de lengte, maar gewoonweg een ander kleurtje wilt. Het is ook makkelijk om van highlights weer terug te gaan naar je eigen kleur. Het is dus heel laagdrempelig. Én, zoals hiervoor gezegd. Het is in het kader van uitgroei ook heel handig om highlights te laten zetten.

 

Hoe worden highlights gezet?

Highlights kunnen op verschillende manieren gezet worden. Er zijn eigenlijk twee manieren die het meeste voorkomen. Allereerst is er de manier waarop je een netje op je hoofd krijgt met allemaal gaten erin. Met een pin worden er dan plukjes haar door die gaten gehaald en op die manier krijg je highlights. Een andere manier is met aluminiumfolie. Er worden dan ook laagjes haar apart genomen en deze worden geverfd. Uiteindelijk wordt daarmee hetzelfde resultaat verwezenlijkt. Beide manieren zijn heel erg geschikt en hebben hetzelfde resultaat. Het maakt dus niet zoveel verschil.

 

https://www.esmeesawyer.nl/kapper-den-haag/highlights