INSIG
Image default
Particuliere dienstverlening

Angstige patiënten kiezen voor een narcose behandeling bij de tandarts

Minstens één keer per jaar moet men er aan geloven: een bezoek aan de tandarts. Tenminste, als u waarde hecht aan een gezond gebit. Een tandartsbezoek moet u zelf plannen. Voor sommige mensen is dat nog niet zo vanzelfsprekend, bijvoorbeeld omdat zij bang zijn voor de tandarts. Zij zien er vaak erg tegenop om een afspraak te maken. Gelukkig is dat niet nodig wanneer zij ervoor kiezen om bij Tandartsenpraktijk St. Jozef langs te komen. Dit is namelijk een tandarts in Deventer die een behandeling onder narcose kan uitvoeren. Hierdoor zult u niets merken van de behandeling. Zodra u wakker wordt, is de behandeling volledig uitgevoerd en zult u geen angst hebben ervaren.

Hoe gaat een behandeling onder narcose bij deze praktijk?

Als u kiest voor een behandeling onder narcose bij deze tandarts in Deventer, dan wordt u op de behandeldag vriendelijk ontvangen door de assistente. Zij begeleidt u naar de ruimte waar de behandeling plaatsvindt. Vervolgens legt de tandarts precies aan u uit hoe de behandeling onder narcose eruit komt te zien. U kunt een klein infuusje krijgen of een lachgassedatie. Welke vorm van narcose gekozen wordt, ligt onder andere aan de behandeling en aan uw mate van angst. Nadat u onder narcose bent gebracht, begint de tandarts aan de behandeling. Na de behandeling komt u rustig bij. Zorg ervoor dat een naaste u komt ophalen, want u zult nog niet in staat zijn om zelfstandig uw weg te vervolgen.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw situatie

Het is logisch dat u niet staat te springen om een tandartsbezoek als u angstig bent. Uitstellen is echter niet verstandig, omdat dan mogelijke complicaties kunnen optreden aan uw gebit. Wacht daarom niet te lang en maak zo snel mogelijk een afspraak bij deze tandarts in Deventer. Deze behandelvorm is het beste alternatief voor een regulier tandartsbezoek!