INSIG
Image default
Particuliere dienstverlening

Professionele ondersteuning bij een persoonlijke uitvaart in Hoeksche Waard

Kies voor Philia Uitvaartbegeleiding in Zuid-Beijerland als je geen traditionele uitvaart wilt. Deze uitvaartorganisatie helpt je graag bij het organiseren van een persoonlijke uitvaart voor je overleden dierbare in de Hoeksche Waard. Philia is Grieks en betekent vriendschap. Tijdens het samenwerken ga je (tijdelijk) een vriendschap aan met deze organisatie, waarbij de organisatie als een echte vriend kijkt wat jij en de andere nabestaanden nodig hebben en de eigen belangen naar de achtergrond verplaatst. De uitvaartondernemer ondersteunt je met kennis en draagt zo nodig mogelijkheden aan, maar staat het liefst op de achtergrond. Jij bent als nabestaande namelijk tot meer in staat dan je denkt. De uitvaartonderneming begeleidt je op een eerlijke en transparante manier en staat open voor al wensen van jou of de overledene.

Wat is de aanpak van deze uitvaartonderneming?

Wanneer je samen met Philia Uitvaartbegeleiding een persoonlijke uitvaart organiseert voor je overleden dierbare in de Hoeksche Waard, wordt er gestart met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit eerste gesprek bepaal je samen met de uitvaartondernemer aan de hand van unieke details uit het leven van de overledene en zo mogelijk zijn of haar wensen, een afscheid dat past bij de overledene. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om jouw overleden dierbare op zijn of haar lievelingsplek op te baren, met eigen vervoer naar het crematorium of de begraafplaats te rijden of om live muziek te laten spelen. Daarnaast wordt je geholpen bij alle dingen die geregeld moeten worden voor de uitvaart en daarna. Deze uitvaartonderneming vindt het belangrijk om je te ondersteunen van mens tot mens, zodat jij en de andere nabestaanden tijd en rust hebben om te rouwen.

Een bijzondere uitvaart voor een bijzonder mens

Bij Philia Uitvaartbegeleiding in de omgeving van de Hoeksche Waard, staat een persoonlijke uitvaart centraal. Er wordt geluisterd naar alle wensen en de uitvaartondernemer vraagt naar de unieke details uit het leven van de overledene. Zo krijgt jouw overleden dierbare een afscheid dat precies bij hem of haar past. Voor meer informatie neem je contact op via de contactgegevens op hun website.

https://philiauitvaart.nl/