INSIG
Image default
Particuliere dienstverlening

Boek een rondreis door Bali en Java of Vietnam

Maak een bijzondere rondreis door Azië met de behulp van Original Asia. U stelt de reis helemaal zelf samen, zodat alles helemaal aan uw wensen en eisen voldoet. Wenst u meer informatie? Lees dan snel verder!

Een onvergetelijke rondreis door Bali en Java

Als u een mooie rondreis wilt maken door Bali en Java, dan helpen deze specialisten u graag verder om een bijzondere reis samen te stellen. Deze reis begint in Yohyakarta, waar u de bijzondere Borobudur en Prambanan tempels gaat ontdekken. U reist daarna oostwaarts per trein, uiteraard in de eersteklas. Tijdens deze onvergetelijke rondreis door Bali en Java bezoekt u de Bromo vulkaan en de Ijen vulkaan. Daarna reist u verder naar Bali, waar u zult verblijven in een prachtig dorp aan de noordwestkust genaamd Pemuteran. U zult hier snorkelen, en daarna reist u naar Lovina om dolfijnen te gaan spotten. In Sidemen en Ubud zult u de rijstvelden ontdekken. De bijzondere rondreis door Bali en Java eindigt met een aantal ontspannende stranddagen in Jimbaran.

Een bijzondere en luxe rondreis door Vietnam

Gaat u voor een luxe rondreis door Vietnam? U zult dan alle kanten van dit bijzondere land ontdekken. De onvergetelijke reis begint in Hanoi. Daarna reist u verder naar Mai Chau en Pu Luong, waar u de prachtige natuur van de omgeving zal ontdekken. U bezoekt het beroemde Halong Bay, waar u een cruise zult maken in een traditionele Jonk. U reist per nachttrein verder naar Lao Cai. De luxe rondreis door Vietnam gaat verder naar Sapa, waar u een bijzondere fietstocht maakt langs de rijstterrassen. Via een binnenlandse vlucht naar Hue maakt u kennis naar het oude Vietnam. U reist via Bach Ma National Park en de Hai Van Pass door naar Hoi An. Hier verblijft u in de binnenstad en geniet u van het mooie strand. Daarna zult u met een luxe rijstboot een tweedaagse cruise maken over de Mekong. De luxe rondreis door Vietnam zult u afsluiten met een aantal heerlijke dagen aan het strand van het eiland Phu Quoc.

Neem contact op met de specialisten

Heeft u interesse in een bijzondere rondreis door Azië? Neem dan contact op met de specialisten en bespreek uw wensen, zodat u een onvergetelijke reis zult maken.