INSIG
Image default
Woningen

Een op maat gemaakt mantelzorgwoning kopen bij de specialist

Het kopen van een mantelzorgwoning gaat tegenwoordig flink anders dan voorheen. Zo laat u tegenwoordig liever zelf de woning bouwen, bijvoorbeeld bij u in de tuin. U gaat hier niet zelf mee aan de slag, maar neemt een specialistische onderneming als Blommers Bouwsystemen B.V. in de arm. Het is vooral zaak om de faciliteiten die nodig zijn om goede zorg en optimaal wooncomfort te bieden, te verzorgen. Denk aan een antislipvloer of bredere doorgangen. Dit hangt natuurlijk ook van uw wensen en eisen af. Juist daarom is een specialist nodig voor het benodigde maatwerk.

Samen het huis ontwerpen

Een specialist inschakelen is bijna een garantie dat het kopen van een mantelzorgwoning een succes wordt. Dat komt omdat u begint bij de basis. U legt de zorgvraag neer bij de specialist en krijgt adviezen over faciliteiten en bouwmogelijkheden die absoluut van meerwaarde zijn. Dit helpt u om de woning nog beter op maat te laten maken. Daarbij verplaatst u zich met de specialist niet alleen in uw eigen situatie, maar ook in die van de zorgbehoevende. Alleen op die manier is de best mogelijke optie te ontwikkelen. Dit leidt altijd tot het ontwerp van een unieke woning die u direct kunt laten bouwen.

Laat een mantelzorgwoning ontwerpen

Een mantelzorgwoning kopen kan verschillende aanleidingen hebben. Misschien is uw vader of moeder inmiddels heel oud en is volledig zelfstandig wonen niet meer mogelijk. Met een specialist kunt u dan een woning ontwerpen die zonder vergunning in de tuin te bouwen is. Daarin wordt dan alles zo ingedeeld dat ook voor oude mensen de leefbaarheid hoog blijft. Is het probleem van een hele andere orde, bijvoorbeeld een handicap, dan vraagt dat weer om hele andere faciliteiten en bouwvormen. Ook dan kan de specialist dit voor u ontwerpen. Het voordeel hiervan is dat de mantelzorg die u levert gemakkelijker te bieden wordt, maar dat de zorgbehoevende zelf ook meer gemak ervaart.

https://www.blommers.nl/