INSIG
Image default
Particuliere dienstverlening

Ik ben het huis uitgezet. Wat moet ik met mijn spullen?

Huurcontracten lopen af, of u wordt plotseling uit uw woning verwijderd. Tegenwoordig is het lastig, met de huidige huizenmarkt, om gelijk aan een vervangende woning te komen. Hierdoor zit u met spullen die u niet kwijt kunt of eventueel moet verkopen, maar vaak is dit erg lastig. Hierdoor is het huren van een opslag de ideale oplossing!

Uw spullen tijdelijk opslaan

Wanneer u uit uw huis moet, is het zonde om alle spullen weg te gooien. Aan veel zal een herinnering zitten en veel komt ook later van pas in een nieuw huis. Het handigste is, om de spullen dan tijdelijk op te slaan. Zo heeft u er geen last van in uw tijdelijke woning en hoeft u er ook net naar om te kijken. Bij de vestigingen van Van Gastel Verhuizingen, opslag Roosendaal en opslag Bergen op Zoom, worden de loodsen beveiligd en verwarmd, waardoor uw spullen intact en beschermd blijven.

Uw spullen worden in de verhuiswagen getransporteerd

Als u een nieuwe woning gevonden heeft, kan op de makkelijkst denkbare manier uw spullen getransporteerd worden. Ook hoeft u niet heen en weer te rijden met een volle auto om al uw spullen weg te brengen naar de opslag. Dit regelen wij allemaal. U hoeft niet om te kijken naar transport. Wij van Van Gastel Verhuizingen proberen u zoveel mogelijk te helpen en doen graag waar wij het allerbeste in zijn!

Zelf controle wanneer u de spullen ontvangt

Door tijdelijk uw spullen op te slaan in een opslag van Van Gastel Verhuizingen, kan u ook weer zelf bepalen wanneer u de spullen terugkrijgt. Uw spullen worden opgeslagen in een houten container. Deze container past perfect in de verhuiswagen, waardoor, wanneer u gaat verhuizen, wij de container op de wagen plaatsen en zo naar uw nieuwe adres kunnen rijden. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/