INSIG
Image default
Telefonie

Bij deze telecommunicatiewinkel vind je de beste refurbished Samsung

Refurbished producten – wat zijn dat? Je hoort er de laatste tijd steeds meer over. Dit zijn tweedehands producten die na een goede check en eventuele reparatie weer zo goed als nieuw zijn en nog jarenlang mee kunnen. Het grootste voordeel van deze tweedehands producten, is dat deze minder snel weggegooid hoeven te worden en dat er minder nieuwe producten gemaakt hoeven te worden. Bovendien zijn de producten een stuk goedkoper dan nieuwe producten.

Waar vind je refurbished producten?

Als je op zoek bent naar een refurbished Samsung of Huawei, ben je bij Fone4u aan het juiste adres. Welke refurbished Samsung of Huawei je ook zoekt, de kans is groot dat de winkel het in het assortiment heeft. De winkel is gelegen in Papendrecht, maar focust zich vooral op de webshop, waar mensen uit heel Nederland en België de producten kunnen bestellen.

Zijn de producten van goede kwaliteit?

Je wilt natuurlijk wel weten of de refurbished Samsung of Huawei die je op het oog hebt van goede kwaliteit is. Als je producten bij Fone4u bestelt, ben je verzekerd van een goede kwaliteit. In het eigen testcenter worden de telefoons namelijk grondig getest. Een checklist die is gericht op 29 belangrijke punten van de telefoon wordt van top tot teen afgewerkt. De producten worden alleen maar aangeboden als het zeker is dat deze lang meegaan. Bovendien zijn niet alle producten al eens gebruikt. Het bedrijf biedt ook enkele nieuwe producten die niet meer worden verkocht omdat er overschot van de voorraad was.

Waar komen de producten vandaan?

De telecommunicatiewinkel biedt een groot assortiment aan refurbished producten. Maar dit moet natuurlijk ook ergens vandaan komen. De meeste refurbished telefoons komen van verzekeringsmaatschappijen en Trade-in bedrijven. Maar ook als je zelf een oude telefoon hebt die je niet meer gebruikt, maar die nog wel intact is, kun je bij het bedrijf terecht. Deze worden dankbaar in ontvangst genomen.

https://www.fone4u.nl/