INSIG
Image default
Tweewielers

Wat zijn de voordelen van een Mibo step?

In een wereld van verandering die ook steeds ecologischer en milieuvriendelijker moet worden zijn steps de ideale oplossing op jezelf te verplaatsen van punt A naar punt B. Elektrische maar ook gewone steps worden steeds populairder. De meeste steps zijn echter niet universeel en dus niet voor iedereen geschikt. De Mibo step brengt hier gelukkig verandering in. We sommen hier even de unieke voordelen van een Mibo step op.

Een gewone step met net dat tikkeltje meer

De Mibo step heeft net dat tikkeltje meer tegenover de concurrentie. Dingen zoals kwaliteit en comfort zijn echter de regel in plaats van de uitzondering in een competitieve markt. Mibo steps hebben een speciaal frame dat uitermate geschikt is voor langere personen. Door het stuur en het kleine achterwiel heb je ook meer controle over je step. Als merk biedt Mibo je 3 modellen aan. Als eerste heb je de MIBO Malaga, deze is perfect om snel te steppen met of zonder meelopende hond aan je zijde. Daarnaast heb je nog de MIBO GT, mocht je iets afweten van auto’s dan weet je waarschijnlijk al waarover we spreken. Deze Gran Turismo step is in staat om nog sneller te gaan. Dit bespaart je uiteraard veel tijd en ideaal om bijvoorbeeld nog even boodschappen te doen in een drukke stad

De ideale hondenstep

Als laatste model heb je de MIBO GT split, deze is qua vorm en frame hetzelfde behalve dat deze plooibaar is. Je kunt hem dus perfect opvouwen om hem mee te nemen in de auto of met de trein. Je bespaart ook heel wat ruimte uit en bovendien is er dan meer ruimte in de auto voor je trouwe viervoeter. Deze step is ook geschikt voor diverse honden, in alle groottes en rassen. Op de site vind je trouwens ook nog tal van tips om ervoor te zorgen dat de leiband niet tussen de spaken geraakt. De steps worden volledig met de hand gemaakt dus wij garanderen je de beste kwaliteit met een oog voor detail.

Goed begonnen is half gewonnen

Op het eerste gezicht lijkt dit misschien een onhandige step. Neem het van ons aan dat dit makkelijker dan je het op eerste gezicht denkt. Bij elke step is er ook een instructievideo waarin uitgebreid de “ins and outs” van de step onder de loep worden genomen. De video toont ook hoe je de step moet gebruiken. Is coördinatie niet je sterkste punt? Dan kun je toch op 2 oren slapen met de uniek Mibo step.

https://hondensteps.nl/