INSIG
Image default
Tweewielers

Wat maakt de Kickbike steps zo goed?

Kickbike behoort tot de populairste merk onder de liefhebbers van sport steppen. Het is een zeer functioneel product met enorm veel voordelen. Dit is de reden waarom steeds meer mensen voor onze steps kiezen. Naast het feit dat de Kickbike step super cool eruit ziet, is het ook geschikt voor dagelijks gebruik. Perfect voor de lange of korte ritten. Ook hebben we sport modellen beschikbaar die je onroad en offroad kunt gebruiken. 

In dit artikel nemen we een kijkje naar de vele voordelen van de Kickbike steps die wij online te bieden hebben. Het is voor iedereen geschikt en ook gemakkelijk in gebruik. We zullen zien waarom de vele liefhebbers van recreatie en sport zo dol zijn op deze merk. Ook nemen we een kijkje naar de hoogwaardige materialen die gebruikt worden in deze sport step.   

Perfect voor lange afstanden

Het is perfect voor de persoon die vaak lange afstanden wilt gaan steppen. Dit komt door het rijcomfort die de Kickbike step te bieden heeft. Onze steps hebben een groot voorwiel waardoor je lekker op elke type wegdek kunt rijden. Op asfalt is het zeer prettig en comfortabel, natuurlijk zijn ze ook veilig en betrouwbaar. Ook zijn er Kickbike steps die geschikt zijn voor ruw terrein zoals bospaden en gravel. 

De Kickbike Sport G4 is een ijzersterk sportmodel met allround-profiel banden. Hiermee kun je zonder problemen lekker genieten van het natuur tijdens de lange ritten. Onze steps zijn makkelijk naar eigen voorkeur verstelbaar. Dus als je meer bodemvrijheid voor offroad wilt, is het mogelijk om die te creëren.  

Robuuste frame

De frames van de Kickbike steps worden van de beste kwaliteit aluminium en ijzer gemaakt. Dit zal ervoor zorgen dat het enorm veel stunten en klappen kan weerstaan. Naast optimale rijcomfort moet de robuuste frame ook betrouwbaarheid bieden. Dus lekker stunten in het park of wegdek kun je zonder zorgen doen. 

De Kickstep Freeride is het perfect step hiervoor. Het is namelijk een BMX in de vorm van een step. Met de licht frame die gemaakt is hoogwaardige materiaal, kun je allerlei leuke trucjes en stunts uitvoeren in het skatepark. Deze sport steppen zijn wel super snel, daarom hebben ze zeer goede remmen nodig om te stoppen. Vooral voor de mensen die vaak downhill willen gaan steppen. De veiligheid komt hier aan top.     

De beste kickbike steps bij ons kopen

Wil jij ook deze prachtige en veelzijdige step aanschaffen voor jezelf of je kinderen? Bezoek Stepsonline.nl en ontdek onze veelzijdige aanbod. Mensen die de sport steps van Kickbike aanschaffen kiezen voor pure kwaliteit. Het is de ideale step voor zowel de beginners als pros.

https://stepsonline.nl/product-categorie/kickbike/